Het Duits Verkeersbureau lanceert een campagne om het toerisme naar Duitsland te promoten

Nu de meeste Europese landen hun grenzen weer hebben geopend, lanceert de Deutsche Zentrale für Tourismus (DZT) vandaag haar campagne ‘Germany – Dreams Become Reality’ met de hashtag #GermanyAwaitsYou om voor het eerst na een Europese lockdown van drie maanden Duitsland weer te promoten als vakantieland voor de zomer.

scroll naar beneden voor de video

scroll naar beneden voor de video

“Met deze campagne geven we een sterk signaal af aan onze Europese bronmarkten en houden we rekening met het feit dat we weer vrij mogen reizen in Europa. Door de coronacrisis stellen klanten nieuwe eisen aan kwaliteit, duurzaamheid en waarde”, aldus Petra Hedorfer, bestuursvoorzitter van de DZT, over het uitgangspunt van de campagne.

Speciale site

De microsite die als communicatiehub fungeert, is vandaag live gegaan. De site biedt inspiratie met foto’s en teksten van ‘off the beaten track’-bezienswaardigheden, kastelen en burchten, wandel- en fietspaden, culinaire tips en de mooiste roadtrips door Duitsland. Verdere elementen van de campagne zijn programmatic advertising, B2C- en B2B-nieuwsbrieven, persberichten en social media-activiteiten, die zijn gebundeld onder de hashtag #GermanyAwaitsYou.

 

 

De campagne wordt aangevuld met een videoclip met impressies van het brede aanbod van vakantieland Duitsland. Deze clip kan hier worden bekeken:

 

Ontvang gratis leuke Duitsland activiteiten

Je kunt meer handige Duitsland tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Duitsland plattegrond bij.

 

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

De DZT start in de tweede helft van het jaar met continue herstelmaatregelen ter ondersteuning van de communicatiecampagne voor eindklanten. Daarnaast biedt de DZT haar partners in de internationale reisbranche en in de Duitse toeristische sector actuele informatie over de coronacrisis, de wereldwijde activiteiten van de DZT en de huidige situatie in de vijftien belangrijkste bronmarkten op de trade-pagina’s van haar online portal.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.