Ben jij ook toe aan Zwitserland?

Deze zomer verdienen we allemaal een kleine time-out. Gewoon eens stil blijven staan, diep inademen, de batterijen opladen. Of we nu echte Zwitserland-kenners zijn of voor het eerst de mooiste hoeken van ons land ontdekken – we verlangen allemaal naar wilde natuur, authentieke belevenissen en momenten van complete zorgeloosheid.

Want deze zomer hebben we meer nodig dan alleen een vakantie. Wij zijn toe aan Zwitserland. Maar wel veilig want Zwitserland Toerisme ondersteunt de “Clean & Safe”-campagne. De uitvoering en naleving van de beschermingsconcepten is de verantwoordelijkheid van de individuele dienstverleners.

 

Lees ook dit artikel: 7 zwemtips in Zwitserland

 

HotellerieSuisse, GastroSuisse en IG Parahotellerie Schweiz hebben specifieke maatregelen ontwikkeld om gasten bij hun verblijf in een accommodatie op alle gebieden van dienstverlening te beschermen.

 

 

Nadat de Zwitserse regering afgelopen vrijdag al had aangekondigd de grenzen per 15 juni open te stellen voor burgers uit alle EU- en EFTA-staten, heeft het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken inmiddels ook bevestigd het reisadvies voor Zwitserland dan aan te zullen passen van ‘oranje’ naar ‘geel’. Nederlanders kunnen vanaf aanstaande maandag dus weer op vakantie gaan naar Zwitserland.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.