Fiets de alternatieve Drentse Fiets4Daagse

Sinds maart staat het leven dat we gewend waren op z’n kop. Gelukkig kunnen we nu zo langzamerhand het “gewone” leven weer oppakken, echter de evenementen kunnen tot 1 september niet doorgaan. Helaas is dit jaar de reguliere Amslod Drentse Fiets4Daagse daardoor geannuleerd. Amslod Drentse Fiets4Daagse wil toch graag dat iedereen de kans krijgt om lekker te fietsen.

Drentse Fiets4Daagse

Heerlijk fietsen deze zomer in Drenthe

De alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse is dé mogelijkheid om deze zomer toch heerlijk te fietsen in het mooie Drenthe en een echte Fiets4Daagse medaille te verdienen. De deelnemer zoekt zelf vier prachtige routes van 40 km uit, die over vier verschillende dagen gefietst worden. Om mee te doen koopt iedere deelnemer een deelnameformulier à € 5,00 per persoon via de site. Na het fietsen van de vier routes, stuurt de deelnemer het ingevulde formulier op naar de organisatie en ontvangt dan in september een medaille.

 

 

Er zijn veel prachtige routes ontwikkeld in Drenthe. Zo kun je op diverse routes langs een Amslod Experience Center, waar je gelijk een elektrische fiets kunt testen. Veel routes zijn te vinden op www.route.nl

 

 

Voorwaarden:
1. Fiets tussen 1 juli en 1 september de alternatieve Amslod Drentse Fiets4Daagse. Dit doe je door vier dagen een route van 40 km te fietsen.
2. De routes moeten in Drenthe gefietst worden.
3. Houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.
4. Stuur het ingevulde formulier in als bewijs dat je vier verschillende dagen, 4 verschillende routes hebt gefietst.
5. Alleen formulieren waarvoor betaald is, worden in behandeling genomen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.