KLM voegt meer bestemmingen toe aan haar netwerk

KLM zal in juli het routenetwerk verder uitbreiden. Vergeleken met juni wordt het aantal vluchten met meer dan 60 procent verhoogd. KLM zal 25 tot 30 procent van het normale aantal vluchten uitvoeren.

Zuid-Europa

Met name in Zuid-Europa wordt het bestemmingenaanbod uitgebreid. Het gaat onder andere om Alicante, Bilbao, Bologna, Ibiza, Istanbul, Nice, Porto, Catania en Split. In totaal omvat het geplande Europese KLM-netwerk in de maand juli 73 bestemmingen. Dat waren in mei 30 bestemmingen en in juni naar verwachting 45.

 

 

In juni is het intercontinentale netwerk van KLM uitgebreid met Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Paramaribo en Quito. In juli is KLM van plan zes additionele bestemmingen toe te voegen (Jakarta, Denpasar, Washington, San Francisco, Vancouver, Calgary) en zijn er ook frequentie-uitbreidingen op bestemmingen die KLM in juni al aanbiedt. In totaal gaat het om 51 bestemmingen. Ongeveer de helft daarvan wordt op dit moment alleen nog aangevlogen voor vracht. Zodra autoriteiten de reisbeperkingen versoepelen, zal KLM waar mogelijk deze bestemmingen ook openzetten voor ticketverkoop.

Meer dan 3.000 vertrekkende vluchten in juli

Met de netwerkuitbreidingen bedient KLM in juli weer 78 procent van het initieel geplande aantal bestemmingen met meer dan 3.000 vertrekkende vluchten op Schiphol. Het aantal frequenties komt zoals gezegd neer op 25 tot 30 procent.

“Onze klanten willen graag weer op reis. We breiden het netwerk daarom langzaam en zorgvuldig uit. Met alle genomen hygiënemaatregelen aan boord en op de grond doen we dat zo veilig mogelijk.” — KLM President & CEO Pieter Elbers.

Geplande Europese netwerk

Dit is het geplande Europese netwerk vanaf Amsterdam voor de maand juli, onder voorbehoud van wijzigingen:
Aalborg, Aberdeen, Alicante, Athene, Barcelona, Basel, Bergen, Berlijn Tegel, Bilbao, Billund, Birmingham, Boekarest, Bologna, Bordeaux, Bristol, Budapest, Brussel, Cagliari, Catania, Dublin, Düsseldorf, Edinburgh, Florence, Gdansk, Genève, Genoa, Glasgow, Gothenburg, Hamburg, Hannover, Helsinki, Ibiza, Inverness, Istanbul, Kiev, Kopenhagen, Krakow, Leeds Bradford, Londen City, Londen Heathrow, Lissabon, Luxemburg, Lyon, Madrid, Malaga, Manchester, Montpellier, Moskou, Milaan, München, Neurenberg, Newcastle, Nice, Oslo, Parijs, Porto, Praag, Rome, St. Petersburg, Split, Stavanger, Stockholm, Stuttgart, Toulouse, Trondheim, Valencia, Venetië, Warschau, Wenen, Zagreb, Zürich.

 

 

Gezien de voortdurend wijzigende regels en reisbeperkingen wordt het KLM-schema hierop aangepast. We adviseren klanten om voorafgaand aan het boeken kennis te nemen van de geldende reisrestricties die per land en per persoon variëren en aan verandering onderhevig kunnen zijn.

Voor een overzicht van de genomen hygiënemaatregelen, zie deze video:

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.