Utrecht Fietsstad brengt je in 6 routes vanuit de binnenstad naar de randen van de Stad

Nu het buitenland ver weg is, is er niets leuker en duurzamer dan fietsen in eigen land. Utrecht Fietsstad brengt je in zes routes vanuit de binnenstad naar de randen van de stad. De routes zijn 20-28 kilometer lang, maar zijn onderweg makkelijk te combineren tot langere. De auteur Wim ten Brinke kent de stad en de omgeving als zijn broekzak. Hij neemt je mee langs bekende en minder bekende landgoederen, kastelen, landschappen en musea in en rond de stad Utrecht.

Fietsvriendelijke stad

Utrecht is een van de meest fietsvriendelijke steden in de wereld. Je kunt er geweldig fietsen over een uitgebreid net van fietspaden en fietsstraten. En dat gebeurt in deze Odyssee Reisgids: zes routes brengen je als bewoner of bezoeker buiten de binnenstad. Van een museum met vondsten uit de Romeinse tijd tot bijzondere architectuur in het Utrecht Science Park, van het moderne Máximapark in Leidsche Rijn tot de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Natuurlijk fiets je ook langs binnenstadtoppers als de Dom en de grachten met hun unieke werfkelders. Maar vooral staan de sterren van de stadsrand in de schijnwerpers.

 

 

Deze Odyssee fietsgids biedt:

  • verrassende bezienswaardigheden aan de stadsrand
  • zes routes (20-28 km) over fietspaden en rustige buitenweggetjes
  • tips voor terrassen en picknickplaatsen
  • veel oog voor parken en landgoederen
  • GPS-bestanden van de zes routes

Wim ten Brinke
Utrecht Fietsstad. Van stad naar rand
Paperback | ISBN 9789461230720 | 93 blz. | € 16,50
Ook verkrijgbaar als E-book €7,50 (ISBN 9789461231222). Verkrijgbaar bij de (reis)boekhandel, internetboekhandel en Odyssee Reisgidsen.

 

 

SUBTITEL

4eALINEA

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.