De Algarve mist je en is klaar om je weer te verwelkomen

Het Algarve Tourism Bureau lanceert een video waarin het aangeeft dat de Algarve je mist, aan je denkt en geduldig wacht totdat ze je weer mag verwelkomen. Met de hashtag #AlgarveIsReady wordt duidelijk dat de Zuid-Portugese regio er helemaal klaar voor is om iedereen straks weer te ontvangen.

Deze zomer open

De Algarve is deze zomer geopend voor toeristen en zal internationale bezoekers verwelkomen zodra reisbeperkingen zijn opgeheven. Toeristische bedrijven in de regio zijn goed voorbereid en dankzij de snelle invoering van het “Clean & Safe” keurmerk inmiddels officieel gecertificeerd als veilig. Daarbij is het aantal besmettingen in de regio altijd zeer laag gebleven; de Algarve is hierdoor klaar om gasten van dienst te zijn en te zorgen voor een ontspannend en bovenal veilig verblijf in de regio.

 

Lees ook dit artikel: Een short break naar de Algarve

 

Zo is meer dan één derde van de hotels in de regio nu al open en in juni zal dit naar verwachting 75% zijn. Het Algarve Tourism Bureau verwacht dat in juli de meeste hotels hun deuren weer geopend hebben. De restaurants zijn open met 50% capaciteitsbeperkingen en de verschillende waterparken openen hun deuren in juni en juli. Vakantiegangers kunnen ook genieten van een mooie zonnige dag aan de zee, want de stranden gaan in juni weer open. Uiteraard met inachtneming van enkele gezondheidsprocedures die de veiligheid van bezoekers en werknemers garanderen.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.