Turespaña lanceert de #SpainwillWait video

Turespaña, de nationale toeristische instantie verantwoordelijk voor de marketing van Spanje als toeristische bestemming wereldwijd, heeft de video #SpainWillWait (España te espera) gelanceerd via haar verschillende sociale mediakanalen.

Om hiermee het vertrouwen van de toeristen in Spanje te versterken door hen te herinneren aan al het moois dat Spanje te bieden heeft en waarvan men weer kan genieten zodra de COVID-19 crisis voorbij is. De video is bedoeld om de vakantieganger met deze Spaanse beelden vanuit huis mee te voeren en de duurzame emotionele banden met de bestemming te verstevigen.

 

Lees ook dit artikel: Ontdek Kunst & Cultuur in Spanje

 

De video is beschikbaar in de originele Spaanse versie met Engelse ondertiteling of in de Engelse taal met Engelse ondertiteling; deze laatste is ook te zien op de Facebook-pagina van het Spaans Verkeersbureau in Den Haag.

 

 

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.