Cannondale maakt fietsen nog makkelijker met de nieuwe Mavaro Neo

Cannondale lanceert de gloednieuwe Mavaro Neo. Een stijlvolle urban e-bike die ontworpen is om makkelijk mee door de stad te fietsen, maar ook is hij comfortabel genoeg voor daarbuiten. De Mavaro Neo vloot bestaat uit 6 modellen, de Mavaro Neo 1 t/m 5 en 5+. Alle modellen garanderen maximaal rijplezier dankzij de fijne vering van de HeadShok, verstelbare stuurpen, een verende zadelpen en banden met een goede grip. Fijn voor als we straks weer heerlijk naar buiten kunnen.

Lage instap

Op- en afstappen is nu nog makkelijker dankzij de lage instap. Cannondale weet ook nu weer een robuust, duurzaam en betrouwbaar aluminium frame te leveren. De Mavaro Neo familie is gezien alle kenmerken de ultieme stadsfiets. Naast dat deze comfortabel en veilig fietsen mogelijk maakt, heeft de fiets een rechte zithouding voor meer overzicht in het verkeer en biedt deze intuïtieve veiligheidsfuncties. Denk hierbij aan geïntegreerde intelligente verlichting en het Garmin-radarsysteem dat je waarschuwt voor achteropkomend verkeer. Het verschil in de modellen zit in de uitbreidingsmogelijkheden, waar de Mavaro Neo 1 de meest luxe uitvoering is met radarsysteem, riemaandrijving en revolutionaire versnellingssysteem.

 

 

De jongste telg binnen de Cannondale familie maakt alles eenvoudig. De laadpoort zit handig en hoog op het frame geplaatst en de bidonhouders zitten net onder het stuur – alles netjes binnen handbereik. Of je nu voor je boodschappen naar de stad moet of met zware spullen over heuvels moet rijden, de Mavaro Neo kan het.

 

 

Nooit meer achteropkomende verrassingen

De Mavaro Neo 1 is voorzien van Garmin’s ‘s werelds eerste fiets radarsysteem. De meeste fietsongelukken worden veroorzaakt door verkeer dat van achteren komt en met deze radar houd je gemakkelijk een oogje in het zeil. Hij kan je waarschuwen voor achteropkomende verkeer dat tot 140 meter achter je rijdt. Het display van de radar kan meerdere voertuigen detecteren en laat je intuïtief zien hoe snel ze gaan.

Nu nog meer rijplezier

De e-bike is voorzien van de beste Bosch-motor. De krachtige accu zit in de onderbuis verwerkt en zorgt dat je met minimale inspanning lange afstanden kan afleggen. Op de Mavaro NEO 5 na, hebben alle overige modellen een accu met een capaciteit van 625Wh en is in minder dan 5 uur compleet opgeladen. De Mavaro Neo 5 heeft een capaciteit van 500 Wh en is binnen 4,5 uur voor 100 procent opgeladen. De natuurlijk aanvoelende ondersteuning en de actieradius van tot wel 120 km maken van elke rit een plezierige rit.

Een onderhoudsvriendelijke oplossing

De Mavaro Neo 1 en 4 zijn uitgerust met de stille, schone en onderhoudsarme carbon riemaandrijving (belt-drive) van Gates. Daarnaast is het bij de Mavaro Neo 1 ook mogelijk traploos te schakelen met Enviolo’s revolutionaire NuVinci Optimized versnellingssysteem. Door aan de versnellingen te draaien wordt het traploze en geautomatiseerde schakelsysteem bedient. Optrekken bij een groen stoplicht verloopt nu soepel en vanzelf, terugschakelen naar een lagere versnelling bij het naderen van een stoplicht is nu verleden tijd. Je hoeft nu nog minder aandacht te besteden aan het bedienen van je fiets. De overige modellen zijn voorzien van de Shimano SLX ketting met 10- of 12- derailleurversnellingen. De Neo 4 is voorzien van Shimano Nexus met acht versnellingen.

Dit is de Mavaro Neo-productlijn

De Mavaro Neo-productlijn bestaat uit 6 modellen, de versies 1 tot 5 en 5+. Alle fietsen zijn beschikbaar in de maten small, medium en large.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.