Met de Instagram live-series maak je kennis met de smaak van Jamaica

De Jamaica Tourist Board (JTB) gebruikt zijn digitale platform als virtueel “zorgpakket” om het gemoed van haar volgers over de hele wereld te verlichten en te inspireren. Op vrijdag 3 april om 20.00 uur Jamaica-tijd (op zaterdag 4 april, 03.00 uur Benelux-tijd) start de JTB de Instagram Live-serie ‘Escape to Jamaica’ met een van de toonaangevende Dj’s van Jamaica, ZJ Sparks.

Take it easy in Jamaica zegt Fred! Klik op de foto voor het verhaal


De populaire DJ van ZIP 103 organiseert een dansfeest met de nieuwste reggae en dancehall-hits live uit Jamaica, waardoor kijkers kunnen chillen en tot rust komen na nog een week van sociale afstand.

Escape to Jamaica

“Escape to Jamaica” zal wekelijks plaatsvinden op het Instagram-kanaal van de JTB. Naast het delen van “irie-vibes”, bevat de serie ook live kookdemo’s en vooraf opgenomen wellness-sessies. De eerste wellness-sessie is op maandag 6 april om 08.00 uur Jamaica-tijd (Benelux-tijd 15.00 uur), met Empress Thandi Wise, gecertificeerde yoga-instructeur van Rasta Wellness Centre en Jakes Hotel. Op woensdag 8 april om 17.00 uur Jamaica-tijd (Benelux-tijd 24.00 uur) start een kookdemonstratie met Andre Fowles, Food Network Chopped Champion en culinair ambassadeur voor restaurant Miss Lily’s in New York, Negril en Dubai.

 

 

“We zijn ons ervan bewust dat mensen in alle hoeken van de wereld willen ontsnappen aan wat er op dit moment gebeurt. Met deze live series biedt Jamaica een virtueel toevluchtsoord door middel van onze muziek, gastronomie, cultuur, gastvrije mensen en die onmiskenbare Jamaicaanse geest ”, zegt Donovan White, directeur van de Jamaica Tourist Board.

“Aangezien bezoekers momenteel niet bij ons kunnen komen, willen we de“ Heartbeat Of The World ”bij hen thuis brengen”

Jamaica zal hier zijn om reizigers te verwelkomen wanneer de tijd rijp is. Wij willen dat onze volgers weten dat we hier alleen samen doorheen kunnen komen.

 

 

Hieronder volgt het huidige schema van de serie “Escape to Jamaica”, met aanvullende data die nog moeten worden aangekondigd:

  • 03 april: ZJ Sparks – Zip 103
  • 06 april: Empress Thandi Wise – gecertificeerde yoga-instructeur, Rasta Wellness Centre en Jakes Hotel
  • 08 april: Chef Andre Fowles – Food Network Chopped Champion en culinair ambassadeur voor restaurant Miss Lily’s in New York, Negril en Dubai
  • 10 april: DJ Delano – Renaissance Disco
  • 15 april: Rousseau Sisters – Jamaicaanse zussen, eigenaren van SummerHouse in Kingston en Auteurs van Provisions, The Roots of Caribbean Cooking
  • 17 april: ZJ Chrome – Zip 103

Om deel te nemen, ga naar het Instagram-account van de JTB op www.instagram.com/visitjamaica. Neem deel aan het gesprek met #EscapetoJamaica.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.