Haags Historisch Museum doet oproep om herinneringen aan de Corona-crisis te bewaren en te delen

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen ter bestrijding hiervan veranderen het leven in Den Haag radicaal. Hoe kunnen we toekomstige generaties laten zien wat de Corona-crisis voor Den Haag heeft betekend? We worden in korte tijd gedwongen andere gewoontes aan te leren, mensen anders te benaderen, maar ook om creatief te zijn en elkaar op te beuren.

Het Haags Historisch Museum roept Hagenaars op om hun ervaringen en verhalen vast te leggen en te delen. Wat zou er volgens jou bewaard moeten blijven? Stuur het museum een foto van een voorwerp, of een foto of filmpje van een moment of gebeurtenis die de impact van deze crisis op jou weergeeft. In je persoonlijke alledaagse leven of voor je werk. Zet er een korte beschrijving bij wat dit object of moment voor je betekent. Een selectie van de objecten, foto’s en filmpjes wordt opgenomen in de collectie van het Haags Historisch Museum.

 

 

Het Haags Historisch Museum is het geheugen van Den Haag. Help ons de geschiedenis hier en nu te vast te leggen. Stuur je foto en je verhaal per email naar: corona@haagshistorischmuseum.nl.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.