Qibbel introduceert nieuw innovatief fietsstoeltje voor voorop de fiets

Qibbel, de Nederlandse producent van fietsstoeltjes, brengt deze maand een nieuw voorzitje op de markt. Het ‘Qibbel Air voorzitje’ is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden en kan tot 15 kg dragen (ongeveer 3 jaar). Dankzij het gebruik van innovatieve materialen, zoals mesh, is het stoeltje lichtgewicht.

Dit maakt het prettiger maar vooral ook veiliger om te fietsen met het fietsstoeltje. De introductie van dit stoeltje is ook nu van belang. Virologen raden het aan om te fietsen omdat dit een veilige manier van vervoer en lichaamsbeweging is.

Omdat het stoeltje volledig in Nederland wordt geproduceerd en aan alle Europese veiligheidsnormen voldoet, kunnen ouders vertrouwen op de veiligheid van dit fietsstoeltje. Daarnaast zorgen de zachte rugleuning en ergonomische model voor veel comfort voor de baby. Er is ook nagedacht over het gemak voor de ouder/verzorger: De gordel en voetsteunen zijn snel en makkelijk aan te passen aan de lengte van het kindje.

 

 

Bovendien wordt het stoeltje volledig gemonteerd geleverd en kan, nadat de bevestigingsklem aan het stuur is vastgemaakt, direct op de fiets worden geklikt. Zo kan eenieder, die een bezoekje aan de fietsenwinkel momenteel niet aandurft, het stoeltje eenvoudig online bestellen en zelf monteren.

Ook een Qibbel Air achterzitje

Voor kinderen die te groot zijn voor het voorzitje, is er ook een Qibbel Air achterzitje beschikbaar. Dit stoeltje werd vorig voorjaar gelanceerd en won direct een Baby Innovation Award. Beide stoeltjes zijn verkrijgbaar in vier hippe kleuren. Ze zijn verkrijgbaar bij de fietsspeciaalzaak, die ook direct kan zorgdragen voor een juiste montage. Maar voor wie een bezoekje momenteel niet aandurft, is het stoeltje ook goed online verkrijgbaar. Het Qibbel Air Voorzitje kost €69,95 en het Qibbel Air Achterzitje €89,95.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.