Op avontuur met de Van-Star!

Memo Europe presenteert twee nieuwe modellen fietsendragers voor buscampers: de Van-Star Adventure en de Van-Star E-Cross. De nieuwe ontwerpen hebben het scharnier aan de linkerzijde, zijn compact en licht in gewicht. Het scharnier aan de linkerzijde zorgt voor meer gebruiksgemak. Je hoeft niet om de fietsen heen te lopen om de achterdeuren te openen.

Dankzij de dranger vergrendelt het scharnier in de ‘open’ positie om onverwachte sluiting door bijvoorbeeld een sterke wind of schuine ondergrond, te voorkomen. In één zin: een briljante fietsendrager voor buscampers!

  • De Van-Star Adventure, voorzien van aluminium lichtlijst en fietsgoten, heeft een gedistingeerde uitstraling en is perfect geschikt voor het vervoer van e-bikes en stadsfietsen.
  • De Van-Star E-Cross is de stoere variant in de Van-Star serie: voorzien van zwarte kunststof lichtlijst en fietsgoten ook geschikt voor het vervoer van e-bikes en mountainbikes met dikkere banden.

 

 

Beide nieuwe modellen hebben een zwart stalen frame; de compact opklapbare platforms zijn vergrendelbaar en de dragers zijn afneembaar zonder gereedschap. Alle Van-Star modellen kunnen tot 60 kg vervoeren (twee elektrische fietsen) en worden op het chassis van de bus gemonteerd.

Met de voertuigspecifieke adapters (Fiat Ducato, MB Sprinter, VW Crafter, VW T5/T6, MAN TGE) is de Van-Star eenvoudig te monteren. De drager zit stevig op het voertuig en de fietsen hoeven niet hoog getild te worden.

 

 

De adviesverkoopprijs van de Van-Star Adventure en Van-Star E-Cross is € 1.350 (incl. BTW excl. montage). De Van-Star met rechtsdraaiend scharnier blijft ook beschikbaar.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.