SFM de Sportuitgever start nieuw fietsplatform

SFM de Sportuitgever start e-fietser.nl, het eerste onafhankelijke contentplatform in Nederland dat consumenten op een vernieuwende wijze informeert over de mogelijkheden van e-biken. Op e-fietser.nl, dat inmiddels live is, staat de consument centraal. Het platform inspireert, adviseert en vermaakt consumenten door middel van nieuws, routes, reviews, testen, video’s, artikelen en reportages. Verder biedt het leuke tools, winacties en beantwoordt het vragen rondom e-bikes. Dit alles met als doel e-biken verder te promoten en het gebruik te stimuleren.

De populariteit van e-biken neemt alleen maar toe en veel media schrijven over het fenomeen. Maar een centrale plek met allerlei informatie over het fietsen op een e-bike ontbrak tot op heden. e-Fietser.nl vult dat gat met onder meer educatieve video’s, blogs, testen en reviews van de nieuwste producten, tips & tricks, onderzoeken en nieuws. Naast deze informatieve insteek biedt e-fietser.nl ook een hoog ‘fun’ gehalte met grappige video’s, mooie routes en leuke winacties.

 

 

De e-bike is razend populair en de cijfers liegen er niet om. In 2019 zijn 1.007.000 nieuwe fietsen verkocht en de e-bike was goed voor 42% van de verkopen; dat zijn 422.940 e-bikes. Deze zijn er in alle soorten en maten en voor veel doelgroepen. Volgens de Bovag en Rai Vereniging is e-biken dan ook ‘het nieuwe normaal’. Toch zijn er ook veel consumenten die twijfelen of afwachten, vaak omdat men nog onvoldoende bekend is met de mogelijkheden. e-Fietser.nl gaat daar verandering in brengen. Met goede, heldere informatie, bijvoorbeeld over de rijeigenschappen en actieradius, maar ook met informatie over veiligheid, fiscaliteit en kosten van een e-bike. Alles op één centrale plek. Wie iets wil weten over e-biken, vindt bij e-Fietser.nl het antwoord.

 

 

Dat de informatie op een treffende manier wordt gepresenteerd, zal gezien de jarenlange ervaring van SFM de Sportuitgever in media- en fietsland niemand verbazen. Het platform is modern en functioneel vormgegeven en natuurlijk ligt de focus op content, al dan niet in educatieve vorm. Andere belangrijke onderdelen zijn een keuze wizard die de consument helpt bij het kiezen van een geschikte fiets, leuke winacties en overzichten van mooie en leuke routes in binnen- en buitenland.

Redactie

De redactie, alsmede onze freelancers, specialisten en andere deskundigen die bij de berichtgeving, reviews en de beoordeling van producten en diensten betrokken zijn, zijn geheel onafhankelijk en neutraal. Verder brengt e-Fietser.nl geïnteresseerde bezoekers direct in contact met diverse aanbieders uit verschillende industrieën die zich begeven op het terrein van elektrisch fietsen.

e-Fietser.nl betrekt de gehele e-bike industrie bij het platform omdat het delen van kennis en het bundelen van krachten uiteindelijk leidt tot een beter geïnformeerde consument, veiligere fietsomstandigheden en meer innovatie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.