Lufthansa Group luchtvaartmaatschappijen blijven vliegen naar de Verenigde Staten

Ondanks de nieuwe reismaatregelen die de Amerikaanse overheid heeft aangekondigd voor passagiers uit de Europese Unie, Zwitserland en andere landen, blijven de luchtvaartmaatschappijen vluchten aanbieden naar de Verenigde Staten vanaf Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België.

Frankfurt

De Lufthansa Group blijft vliegen van Frankfurt naar Chicago en Newark, van Zurich naar Chicago en Newark, van Wenen naar Chicago, en van Brussel naar Washington na 14 maart. Dat betekent dat er in ieder geval enkele luchtvaartverbindingen van kracht zullen blijven tussen de Verenigde Staten en Europa. De luchtvaartmaatschappijen werken momenteel aan een alternatief vluchtschema voor de Verenigde Staten. Passagiers kunnen alle bestemmingen binnen de Verenigde Staten nog altijd bereiken via de hubs in de VS en aansluitende vluchten die worden uitgevoerd door partnermaatschappij United Airlines.

 

 

Alle andere vluchten van en naar de Verenigde Staten worden opgeschort tot nadere berichtgeving door de beperkende maatregelen van de Amerikaanse overheid. Dat geldt ook voor alle vertrekkende vluchten vanaf München, Düsseldorf en Genève. De Lufthansa Group blijft tot nadere berichtgeving vliegen op alle bestemmingen in Canada.

 

 

Zoals gepland, bieden de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group 313 connecties naar 21 bestemmingen in de Verenigde Staten in het winterschema, dat nog geldt tot 28 maart. De impact die het recent aangepaste toegangsreglement voor India op het vluchtschema van de Lufthansa Group heeft wordt momenteel bekeken. Passagiers die de komende weken een vlucht plannen met Lufthansa maatschappijen wordt aangeraden de status van de betreffende vlucht voor vertrek te controleren op lufthansa.com, swiss.com, austrian.com of brusselsairlines.com. Reizigers die hun contactgegevens achterlaten, worden geïnformeerd wanneer hun vlucht geannuleerd is.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.