Gereduceerde dienstregeling bij Lufthansa voor de periode van 29 maart tot 24 april 2020

Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden die de verspreiding van het coronavirus veroorzaakt, publiceert Lufthansa vandaag de gereduceerde vluchtschema’s van passagiersvluchten in de periode van 29 maart tot 24 april. De annuleringen zijn vanaf vandaag zichtbaar in de boekingssystemen. Ook worden betrokken passagiers vanaf vandaag op de hoogte gesteld van de veranderingen en omboekopties. In totaal moeten 23.000 vluchten bij alle passagiersluchtvaarmaatschappijen van de Lufthansa Group geannuleerd worden.

Lufthansa verwacht de komende weken nog meer annuleringen. Het vliegschema voor de periode na 25 april wordt op een later moment aangepast.

 

 

Met name Europa, Azië en het Midden-Oosten worden getroffen door de aanpassingen. Bij het bepalen van de annuleringen wordt gezorgd dat zoveel mogelijk bestemmingen op alle continenten bereikt kunnen worden met een luchtvaartmaatschappij van de Lufthansa Group via de hubs Frankfurt, München, Zurich, Wenen en Brussel.

 

 

Lufthansa adviseert passagiers die de komende weken een reis plannen om de actuele status van de betreffende vlucht voor vertrek te controleren op lufthansa.com. Reizigers die hun contactgegevens bij Lufthansa achterlaten, worden proactief geïnformeerd wanneer hun vlucht is geannuleerd.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.