Regent Seven Seas Cruises introduceert 48-uur annuleringsmogelijkheid met Regent Reassurance

Regent Seven Seas Cruises heeft vandaag een tijdelijke wijziging in het annuleringsbeleid aangekondigd. Hiermee wordt luxereizigers, waar nodig, extra tijd aangeboden in hun besluit om met een reeds gereserveerde, of nieuw te boeken cruise te vertrekken.

100% toekomstig cruise tegoed

Regent Reassurance is geldig op alle Regent reizen met inscheping van 10 maart t/m 30 september 2020. Gasten die een cruise geboekt en bevestigd hebben voor 30 april 2020 krijgen de mogelijkheid om hun reis tot 48 uur van tevoren te annuleren, in ruil voor een 100% toekomstig cruise tegoed. Hiermee kan met de waarde van het cruise gedeelte van de geannuleerde cruise, binnen een jaar een nieuwe Regent cruise geboekt worden voor vertrek tussen nu en 31 december 2022.

 

 

Regent Reassurance is van toepassing op alle reeds bestaande en nieuwe reserveringen gemaakt voor 30 april 2020.

 

 

“Bij Regent staat onze uitgebreide familie van gasten te allen tijden centraal bij alles wat we doen. Met zodanig veel en snel verspreide informatie vanuit de hele wereld omtrent de wereldwijde gezondheid, begrijpen we dat onze gasten zich onrustig voelen over reizen,” vertelt Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Regent Reassurance is ontworpen om onze gasten maximale flexibiliteit en zekerheid te bieden om met Regent een cruise te boeken op de meest luxueuze vloot in de gehele cruise industrie.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.