Trossen los bij de start van het nieuwe watersportseizoen

De start van het nieuwe watersportseizoen valt dit jaar samen met de lancering van Zeilvakanties.nl. Dit is hét nieuwe platform voor de mooiste zeilvakanties in binnen- en buitenland.

Alle soorten zeilvakanties

Bezoekers vinden op de site veel informatie over alle soorten zeilvakanties. Belangrijke bestemmingen zijn onder meer Griekenland, Italië, Kroatië, Turkije en Nederland. Later dit jaar worden ook bestemmingen in het Caribisch gebied en Azië toegevoegd aan het uitgebreide aanbod.

 

 

Welkom aan boord!

Watersportliefhebbers krijgen toegang tot een nieuw toonaangevend zeilplatform. Veel zeilvakantie aanbieders zijn al aangesloten en dat maakt een vakantie boeken heel eenvoudig. Hiermee is een mooie koers uitgezet om zeilvakanties voor iedereen bereikbaar te maken.

 

 

“Er zijn veel mensen die dromen van een zeilvakantie. Alleen weten ze vaak niet waar te beginnen. Zeilvakanties.nl maakt het iedereen makkelijk met alle benodigde informatie over verschillende soorten zeilreizen, thema’s en veel inspirerende zeilvakantie verhalen. Maar bezoekers vinden bij ons ook alles over vliegtickets, accommodaties, huurauto’s, verzekeringen en zeilcursussen”, aldus Bastiaan Leideritz, medeoprichter van het nieuwe platform.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.