Norwegian Cruise Line biedt reizigers een 48-uur annuleringsbeleid voor cruises tot 30 september 2020

Norwegian Cruise Line (NCL) moedigt reizigers aan hun volgende vakantie te plannen met het nieuwe Peace of Mind beleid. Hiermee krijgen reizigers die een cruise tot 30 september 2020 boeken de mogelijkheid om hun reis tot 48u voor vertrek te annuleren.

In ruil hiervoor ontvangen zij een 100% cruise credit, gebaseerd op de waarde van de geannuleerde cruise, dat zij op een ander moment kunnen inwisselen voor cruises tot 31 december 2022. Dit aanbod geldt voor alle nieuwe gasten en gasten die al een cruise hebben geboekt vanaf 10 maart 2020.

“Wij begrijpen dat reizigers goed nadenken over hun volgende vakantie en met dit beleid willen wij gasten geruststellen dat dit het juiste moment is om een vakantie te plannen,” vertelt Kevin Bubolz, Vice President en Managing Director NCL Europa. “Het is belangrijk om tijd vrij te maken. Het geeft ons de kans om samen te zijn met mensen die wij liefhebben. Wij moedigen reizigers daarom aan om hun volgende vakantie te plannen en te genieten van hun reis met de garantie van ons Peace of Mind beleid.”

 

 

NCL biedt haar gasten de vrijheid en flexibiliteit om zo veel of zo weinig mogelijk te doen tijdens een cruise naar bijvoorbeeld de eilanden van het Caribisch gebied of Hawaii, de natuurlijke wonderen van Alaska of de cultureel rijke routes van de nieuwe Extraordinary Journeys van NCL. De vloot bestaat uit 17 hedendaagse schepen die naar bijna 300 van ’s werelds mooiste bestemmingen varen.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.