Ischgl nodigt bezoekers uit voor het veelzijdige ‘Sunny Skiing’

Sunny skiing in Ischgl betekent om heel veel zon, prachtige sneeuw, leuke evenementen en spectaculaire concerten. Met als hoogtepunt het 25ste editie van het legendarische ‘Top of the Mountain Closing Concert’ met Eros Ramazzotti op 2 mei 2020.

SUBTITEL

Ischgl pakt helemaal uit tijdens het voorjaarsseizoen in het skigebied Silvretta Arena met meer dan 239 kilometer aan pistes en hoogtes van 1.377 tot 2.872 meter. Bezoekers van het grootste klimaat neutrale skigebied in de Alpen, kunnen optimaal genieten van de ski condities met gegarandeerde sneeuw. Prachtige afdalingen, indrukwekkende ski tours.

 

 

En daarnaast heel veel zonneschijn, een goede après-ski cultuur en een bijzonder ongedwongen ambiance zijn van half maart tot begin mei de trekpleisters naast de grote openlucht evenementen op en rondom de piste.

 

 

Concert tip: voor de bezoekers die maximaal willen genieten van de combinatie ski plezier en winterzon met livemuziek, moeten in hun agenda 2 mei noteren. Die dag staat de Silvretta Arena in het teken van het spectaculaire einde van het skiseizoen en het legendarische ‘Top of the Mountain Concert’. Italiaans pop icoon Eros Ramazzotti staat dit jaar op het legendarische Idalp podium. Het optreden maakt onderdeel uit van het 25ste editie ‘Top of the Mountain Concerts’ in het hart van het skiresort. Bezoekers die in het bezit zijn van een geldig skipas hebben gratis toegang tot de evenementen.

 

Dit zijn de hotspots van Ischgl

Ontvang nu handige tips over Ischgl. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

Sunny Skiing evenementen in Ischgl:

  • 12 april 2020 Top of the Mountain Easter concert/Ischgl – Sido
  • 25 april 2020 32ste Spring Snow Festival Alp Trida/ Samnaun-Ischgl – ‘Comedy in the Snow’
  • 26 april 2020 32ste Spring Snow Festival Alp Trida/ Samnaun-Ischgl – Namika
  • 02 mei 2020 Top of the Mountain Closing Concert/ Ischgl – Eros Ramazzotti

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.