Ischgl viert 25e seizoensluiting met Eros Ramazzotti

De internationale wereldster Eros Ramazzotti sluit het skiseizoen van Ischgl af met het legendarische ‘Top of the Mountain Closing Concert’. Op 2 mei 2020 staat het Italiaanse pop-rockicoon op 2.300 m hoogte op het beroemde Idalp-podium en viert de 25e seizoensfinale met duizenden fans.

Legendarische seizoenafsluiting

Op 2 mei 2020 viert Ischgl de verjaardag van de legendarische seizoenafsluiting met 25 jaar ‘Top of the Mountain Closing Concerts’ en de slotact: Eros Ramazzotti. De internationale superster staat om 13.00 uur op het befaamde Idalp-podium. De 56-jarige multi-instrumentalist brengt uiteraard klassiekers als “Se Bastasse una Canzone”, “Cose Della Vita” en “Adesso Tu” met zich mee. Maar de superster zal ook nummers zingen van zijn nieuwe album “Vita ce n’è”. Zijn onmiskenbare, krachtige stem staat garant voor een unieke en onvergetelijke concertervaring in het decor van de besneeuwde Silvretta Arena.

 

 

Toegang tot het concert is inbegrepen bij een geldige skipas tegen een speciaal tarief. De 1-, 2- of 3-daagse skipassen zijn verkrijgbaar met de gastenkaart van het lokale toerismebureau Paznaun – Ischgl voor resp. 115, 139 of 159 euro. Daarnaast zijn er, afhankelijk van beschikbaarheid, ook dagskipassen beschikbaar voor 2 mei 2020, deze zijn vanaf 27 december 2019 online verkrijgbaar. De pistes van de Silvretta Arena zijn tot en met 3 mei 2020 open voor de winterbezoekers.

 

 

Eros Ramazzotti: Italiaanse wereldster

Met 16 studioalbums, ongeveer 150 platina onderscheidingen en meer dan 50 miljoen verkochte albums wereldwijd, is Eros Ramazzotti een van de populairste en meest succesvolle artiesten van Italië. De ‘native Roman’, geboren in oktober 1963, vierde zijn eerste internationale succes in heel Europa in 1986: zijn studioalbum “Nuovi eroi” klom naar de top van de hitlijsten in Italië, Oostenrijk en Zwitserland en behaalde de gouden status in Duitsland. In 2011 ontving de meervoudige ECHO-prijswinnaar de “Gouden Camera” in de categorie “Beste muziek internationaal”.

 

Dit zijn de hotspots van Ischgl

Ontvang nu handige tips over Ischgl. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

 

Ramazzotti zong duetten met diverse muziekgrootheden zoals Tina Turner, Joe Cocker, Anastacia, Ricky Martin en Helene Fischer. Naast zijn muziek is de 56-jarige een fervent voetballer. Als lid van het voetbalteam “Nazionale Italiana Cantanti”, waarin Italiaanse zangers spelen voor het goede doel, heeft hij aan 222 toernooien deelgenomen en scoorde 127 doelpunten.

Geweldige skicondities tot begin mei

De meest moderne en ‘state-of-the-art’ liften, 239 km pistes van Ischgl naar Samnaun in Zwitserland die dankzij de hoge ligging van het gebied (tussen 1.400 m en 2.900 m) zeer sneeuwzeker zijn en het veelzijdige unieke entertainment maken Ischgl tot een legendarisch wintersportresort. Gasten in Ischgl kunnen tot en met 3 mei 2020 skiën in het grootste klimaat neutrale skigebied van de Alpen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.