Vaar op decadente wijze langs de kust van Kroatië

Hou je van de luxe van een hotel, maar de afwisseling van een rondreis? En van de rust op een schip, maar ook de gezellige drukte van pittoreske stadjes? Dan is de volgende droomreis de perfecte combinatie voor jouw voorkeuren: cruisend met een luxe jacht langs de kust van Kroatië ontdek je de mooiste plaatsen, ‘s avonds geniet je van de zonsondergang op het dek.

De aantrekkingskracht van de Adriatische kust

Het is niet moeilijk verliefd te worden op Kroatië. De azuurblauwe zee steekt fel af tegen de lichte rotskusten die gesierd worden door authentieke dorpjes met karakteristieke huisjes met oranje daken. Voor de Kroatische kust liggen vele eilanden met verstopte stranden en gezellige havens. De perfecte manier om de pracht van de regio op je in te laten werken is per boot, of nog liever… per jacht!

 

Lees ook dit artikel: Wandelen op de Balkan

 

Tijdens een rondreis blijkt verplaatsen en onderweg zijn vaak de meest stressvolle bezigheid. Wie via het water reist ervaart juist ontspanning tijdens het reizen. Geen files, tolpoorten of overstappen. Allen maar zon, zee en een zomerbries. Vaar bijvoorbeeld op de gloednieuwe M/Y Adriatic All Ways. Een modern en intiem jacht, met 18 kajuiten, een restaurant, een zonnedek, een jacuzzi, een zwemplateau en een loungebar. Verschillende gezellige ruimtes waar gasten zich, in de schaduw of in de zon, terug kunnen trekken om heerlijk te relaxen.

 

Dit zijn de hotspots van Kroatië

Download nu handige tips over Kroatië. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Activiteiten aan land

Naast zwemmen en relaxen biedt Kroatië ook veel natuur, cultuur en avontuur. Bezoek de beroemde meren van Plitvice, Rab – de mooiste stad van het land – op het gelijknamige eiland, of de oude vestingstad Dubrovnik, die wereldberoemd werd door opnames voor de hit-serie Game of Thrones. Vanuit het zuiden van Kroatië zijn ook excursies mogelijk naar Bosnië-Herzegovina en Montenegro. Passagiers die met All Ways reizen krijgen een volledig pakket aan excursies aangeboden dat de allermooiste plaatsen van Kroatië laat zien.

 

 

Met de M/Y Adriatic All Ways naar Kroatië

All Ways cruises biedt in 2020 maar liefst 9 maal een 10-daagse cruise aan langs de Adriatische kust. De afvaarten vinden plaats tussen 6 mei en 27 september. Meevaren kan al vanaf € 2.830. In deze prijs zijn vluchten, transfers en excursies inbegrepen zoals vermeld in het programma, evenals maaltijden inclusief water en wijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.