Vlieg deze zomer vaker naar Barcelona met LEVEL

LEVEL zal haar zomerschema uitbreiden met extra vluchten naar Barcelona. De luchtvaartmaatschappij vliegt inmiddels bijna een jaar vanaf Amsterdam Schiphol Airport en zal wekelijks vanaf april één keer per dag en twee keer op zaterdag naar deze zomerse bestemming vliegen. Deze extra vluchten kunnen nu al geboekt worden.

Deze extra vluchten zijn niet alleen interessant voor reizigers die naar Barcelona willen. Het is ook interessant voor zowel toeristen als zakenreizigers die via Barcelona naar andere Spaanse bestemmingen willen vliegen. Zo kan men via Barcelona naar Granada, Sevilla, San Sebastian, Santiago de Compostella of Oviedo vliegen. De aansluitende vluchten, die door LEVEL partner Vueling uitgevoerd worden, kunnen tevens via de website van LEVEL geboekt worden.

 

 

LEVEL passagiers kunnen zowel online als op de luchthaven inchecken. Ze kunnen verder kosteloos 10 kilogram handbagage meenemen. De vliegtuigen hebben zeer comfortabele stoelen met USB aansluitingen.

 

 

De leukste hotspots in Barcelona in een gratis reisgids

Download hem hier, alleen vandaag gratis te downloaden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.