Deze gezellige regenlaars is fijn op reis

De nieuwe Regatta Lady Fairweather II is een gezellige damesregenlaars met veel comfort. Het hakje is niet alleen elegant, maar biedt in combinatie met de rubberen zool een supergrip in elke modderpoel. De schacht verstel je met de gesp waardoor de laarzen geschikt zijn voor elk type kuit.

Klassieke laarzen

Met deze prachtige klassiekers trotseer je motregen, onweer en wolkbreuken. De laars is gemaakt van gevulkaniseerd natuurlijk rubber en voorzien van EVA dempingsmateriaal. De zachte katoenen binnenvoering maakt dat de laarzen ademend zijn en dat je voeten lekker warm blijven.

 

 

De boots zijn tot bovenaan waterdicht en bestand tegen wind. Dit maakt dat ze ideaal zijn voor flinke bos- of strandwandelingen. De laarzen zijn gemakkelijk schoon te maken: met wat lauw water en groene zeep zijn ze in no-time weer als nieuw. De Lady Fairweathers vormen een perfecte match met een felle kleur jas of onder je favoriete skinny jeans.

 

 

Regatta Lady Fairweather II Regenlaarzen, consumentenadviesprijs € 54,95. Verkrijgbaar in meerdere kleuren via de outdoorwinkel en bol.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.