Een fijne warme outdoorlaars voor de winter

De nieuwe outdoorlaars Viken van Grisport heeft de eigenschappen van een wandelschoen. En dat is ideaal als je het lekker vindt om veel buiten te zijn, ongeacht het weer. Je voeten blijven lekker warm dankzij de zachte voering. De ritssluiting zorgt ervoor dat je de laars makkelijk aantrekt en vaak draagt. Niet alleen voor een mooie herfstwandeling, maar ook rond het huis. Kortom, de Viken is een echte allrounder.

Ademend

De wandellaars is optimaal ademend dankzij het waterdichte Spo-Tex membraan dat tussen de verschillende lagen van de laars is verwerkt. De buitenkant is gemaakt van sterk Nubuckleer. De Vibram zool zorgt voor een perfecte controle op de ondergrond. Dat maakt de outdoorlaars extra geschikt voor herfst en winter.

 

 

Ademend vermogen

De Grisport Viken is voorzien van een anatomisch voetbed dat uitneembaar is en eveneens een groot ademend vermogen heeft. Het is antibacterieel en gaat geuren tegen. De wandellaars is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen voor dames en heren.

 

 

De Grisport Viken is verkrijgbaar bij schoenwinkels en -webshops. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Grisport.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.