Aruba wint Vakantie Award voor beste verkeersbureau van Nederland

Tijdens het Reisgala op 25 januari jl. waar jaarlijks de prestigieuze Vakantie Awards worden uitgereikt, is de Aruba Tourism Authority voor de tweede keer in drie jaar in de prijzen gevallen. Net als in 2018 wint de Aruba Tourism Authority de prijs voor beste verkeersbureau van Nederland.

Dé belangrijkste brancheprijs

De Vakantie Awards zijn de belangrijkste prijzen binnen de reisbranche. Waar voorheen uitsluitend reisagenten hun stem kunnen uitbrengen, mogen vanaf 2017 ook consumenten meestemmen. In Nederland zijn ongeveer 30 bureaus voor toerisme actief binnen de reissector.

 

 

“Wij zijn bijzonder vereerd en trots dat wij voor de tweede keer in slechts drie jaar deze prestigieuze prijs winnen en daarmee uitgeroepen zijn tot beste verkeersbureau van Nederland. Met veel enthousiasme, creativiteit en goodwill proberen wij de Nederlandse reisbranche en de consument warm te maken voor onze prachtige en veelzijdige bestemming.

 

 

Dat wij deze buitengewoon belangrijke prijs voor de tweede keer in zo’n korte tijd in ontvangst mogen nemen is niet alleen een blijk van vertrouwen, maar geeft ook aan dat onze inspanningen effect hebben”, aldus Tirso Tromp, Area Director Europe, Aruba Tourism Authority.

Foto van links naar rechts: Guillfred Besaril, Gevolmachtigde Minister van Aruba in Nederland, Siglaine Besaril-Wever (vrouw van de Gevolmachtigde Minister), Johan Janssens, hotelvertegenwoordiger Renaissance Aruba, Heleen Bruggeman, hotelvertegenwoordiger o.m. Amsterdam Manor Beach Resort, Sharmin de Vries, PR-manager Netherlands & Belgium, Aruba Tourism Authority, Roxanna Jansen, Product Manager Aruba & Curaçao – TUI Benelux, Hetty Grote, hotelvertegenwoordiger Divi Resorts Aruba, Jaap Ellis, Sales & Marketing manager Europe, Aruba Tourism Authority, Bas Ruben, hotelvertegenwoordiger The Mill Resort & Suites, Tirso Tromp, Area Director Europe, Aruba Tourism Authority & Ryan Hart, vertegenwoordiger o.m. De Palm Tours.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.