Trouw zoals de beroemdheden dat doen op een van deze schitterende trouwlocaties

Van romantische Franse kastelen tot sprookjesachtige Indiase paleizen, het afgelopen jaar zijn er vele beroemde koppels het huwelijksbootje ingestapt op een paar van de mooiste bestemmingen ter wereld.

Om deze liefdesverhalen te vieren kijkt Booking.com op deze Valentijnsdag terug op een aantal van de mooiste celebrity-bruiloften die recentelijk hebben plaatsgevonden en de schitterende locaties waar de beroemde koppels hun ja-woord gaven. Alle vijf locaties zijn te boeken via Booking.com en bieden reizigers wereldwijd de kans om zich tijdens hun eigen bruiloft ook een echte beroemdheid te voelen.

Prins Harry en Meghan Markle – Windsor, Engeland

Windsor Castle is een van de hoofdverblijven van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II en staat bekend als huwelijkslocatie voor leden van de Britse koninklijke familie. Er zijn hier recentelijk drie koninklijke huwelijken voltrokken – prins Harry en Meghan Markle, prinses Euginee en Jack Brooksbank, en onlangs lady Gabriella Windsor en Thomas Kingston. Maar Windsor heeft meer te bieden dan alleen een kasteel, want het is een geweldig en veel rustiger alternatief voor het nabijgelegen Londen. De mooie Theems stroomt door Windsor en daarnaast zijn er vele parken en tuinen te bewonderen.

Accommodatietip: Hoewel het niet mogelijk is om zonder uitnodiging van Hare Majesteit in Windsor Castle te overnachten kun je je wel de koning te rijk voelen in het naburige The Oakley Court. Dit bekroonde Victoriaanse gotische herenhuis bevindt zich op een landgoed van 13 hectare aan de oevers van de Theems en combineert het originele karakter met moderne luxe.

 

 

Justin Bieber en Hailey Baldwin – Bluffton, VS

Een van de bekendste feesten van 2019 was die van Justin Bieber en Hailey Baldwin, toen zij hun tweede ceremonie vierden. Het officiële ja-woord gaven zij in het diepste geheim in 2018 voor de rechtbank van New York, maar afgelopen oktober beloofden zij elkaar nogmaals eeuwige trouw in het bijzijn van 154 van hun dierbaarste vrienden en familie in het rustige maar mooie stadje Bluffton in South Carolina.

Palmetto Bluff

Accommodatietip: Het huwelijk van Justin en Hailey werd ingezegend in het Montage Palmetto Bluff. Dit enorme resort ligt op een landgoed van 81 km² en beschikt over een jachthaven aan de rivier, een groot natuurreservaat, verschillende pittoreske restaurants, een golfbaan van wereldklasse, aparte cottages en een herberg met kamers en suites. Daarnaast zijn er, niet te vergeten, twee kerken voor het geval je net als Justin en Hailey wil trouwen.

Heidi Klum en Tom Kaulitz – Capri, Italië

Capri staat al jarenlang op de bucketlist van vele reizigers wereldwijd, en na het zien van de romantische trouwfoto‘s van het Duitse supermodel Heidi Klum en Tokio Hotel-gitarist Tom Kaulitz aan boord van een luxe jacht, is deze stad ongetwijfeld nog verder in populariteit gestegen. Capri ligt aan de rand van de Golf van Napels, ten westen van de Amalfikust en biedt alles wat je nodig hebt voor een romantische en ontspannen vakantie. Of een prachtige bruiloft op, bijvoorbeeld, een van de luxe superjachten.

Accommodatietip: J.K. Place Capri ligt aan het strand en biedt een onvergetelijk uitzicht over de Baai van Napels. Op deze prachtige plek ervaar je even hoe het is om een beroemdheid te zijn. Tijdens de zonsondergang krijgt de locatie een sprookjesachtige sfeer, ideaal voor een romantisch diner en bijna identiek aan de idyllische bruiloft van Heidi Klum en Tom Kaulitz. En hoewel je wellicht het liefst voor altijd op deze schitterende plek wilt blijven, is de haven van Capri ook echt de moeite waard. De haven ligt op maar een kort stukje wandelen en onderweg kun je genieten van onvergetelijke vergezichten.

Als je verliefd bent op de trouwlocatie van Heidi en Tom maar liever dichter bij huis blijft, kun je er ook voor kiezen om het Christina Onassis Yachthotel in Rotterdam te boeken. Dit jacht was voorheen eigendom van de internationale beroemdheid Christina Onassis, de stiefdochter van first lady Jackie Kennedy, en is de uitgelezen plek om je een beroemdheid te voelen.

Joe Jonas en Sophie Turner – Sarrians, Frankrijk

Er zijn niet veel plekken op aarde die romantischer zijn dan het zuiden van Frankrijk, wat opnieuw bewezen werd door de bruiloft van zanger Joe Jonas en actrice Sophie Turner in 2019. Het bruidspaar vierde hun bruiloft op een historisch 18e-eeuws landgoed in het hart van de Provence met wijngaarden en lavendelvelden zover het oog reikt. Er was dus zeer zeker geen gebrek aan romantiek op het huwelijk van meneer en mevrouw Jonas.

Accommodatietip: De trouwlocatie van Joe Jonas en Sophie Turner was Château de Tourreau. Dit elegante vakantiehuis heeft een landgoed van 8 hectare met prachtige binnenplaatsen, patio’s aan het water, verfrissende zwembaden en verschillende sportfaciliteiten van wereldklasse. Kortom, een ideale bestemming voor als je graag een keer in een Frans kasteel wilt verblijven.

Nick Jonas en Priyanka Chopra – Jodhpur, India

In 2019 vonden er niet slechts één maar twee bruiloften plaats binnen de Jonas-familie. Het huwelijk van Nick Jonas en Priyanka Chopra vond in 2018 plaats en staat het nog steeds bekend als een van de meest extravagante celebrity bruiloften van de afgelopen jaren. De bruiloft duurde meerdere dagen (3 dagen om precies te zijn) en zette Jodhpur op de kaart voor reizigers van over de hele wereld. Bovendien maakte Jodhpur zijn opwachting als een van de populairste reisbestemmingen om te ontdekken in 2020*. De prachtige stad staat bekend als een van de kleurrijkste steden ter wereld: de duizenden oceaanblauwe huisjes zorgen voor een prachtig en bijzonder stadsgezicht

 

 

Accommodatietip: De precieze plek waar Nick en Priyanka elkaar het jawoord gaven is het Umaid Bhawan Palace, welke te boeken is op Booking.com. In dit gigantische paleis, het hoofdverblijf van de voormalige koninklijke familie Jodhpur, worden gasten volledig in de watten gelegd. Daarnaast is er een grote tuin van meer dan 11 hectare met dansende pauwen en een ondergronds zwembad.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.