Vlieg naar Dubai en ontvang een gratis ticket voor de bekroonde theatershow La Perle

Emirates biedt tijdelijk speciale tarieven naar haar thuisstad Dubai inclusief een gratis ticket voor de bekroonde watertheatershow La Perle – een show die entertainment naar een nieuw niveau tilt en geïnspireerd op het leven in Dubai. Reizigers die voor 19 februari een ticket boeken voor vluchten naar Dubai tussen 16 februari en 31 maart 2020, ontvangen een code om een ticket voor de voorstelling te bemachtigen.

Reis voordelig naar Dubai

Tijdens de actieperiode reizen Emirates passagiers voordelig naar Dubai. Zo boek je een Economy Class ticket vanaf € 549, een Business Class ticket vanaf € 2.299 en een First Class ticket vanaf € 5.319. Het aanbod is geldig voor vluchten naar Dubai die vóór 19 februari geboekt worden, voor reizen tussen 16 februari en 31 maart 2020. De tickets voor de La Perle show kunnen gebruikt worden tot 15 april 2020.

 

Lees ook dit artikel: Romantisch op reis met Emirates

 

Reizigers kunnen door middel van een unieke toegangscode zelf hun ticket voor de voorstelling online boeken op de website van La Perle. Deze code ontvangen zij van Emirates tijdens het boekingsproces. Vluchten dienen geboekt te worden via de desktopversie van de Emirates website, de aanbieding geldt niet op vluchten geboekt via de mobiele website of Emirates App.

Een unieke theatershow

La Perle is een unieke watertheatershow geïnspireerd op de cultuur van Dubai. De bekroonde voorstelling, geproduceerd door Franco Dragone, biedt een adembenemende mix van meeslepende artistieke uitvoeringen, beelden en technologie. La Perle is de eerste permanente show van de regio, uitgevoerd in het hart van Dubai in Al Habtoor City.

 

 

Emirates passagiers die reizen naar Dubai, ontvangen tijdelijk een ticket naar de bijzondere voorstelling. Bij een Economy Class boeking ontvangen reizigers een Bronze-ticket voor de show en bij First Class en Business Class boekingen een Silver-Class ticket.

Ontdek dynamisch Dubai

Een zonovergoten kustlijn, fascinerende iconische gebouwen, winkels van wereldklasse en sensationele pretparken. Ontdek dynamisch Dubai en de vele trekpleisters die de stad te bieden heeft. Door de unieke combinatie van oud en nieuw, is er voor ieder wat wils. Ook tijdens de bijzondere voorstelling La Perle, leer je de multiculturele stad beter kennen. Hier delen de karakters verhalen geïnspireerd op tradities en de cultuur in Dubai.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.