Romantisch op reis met Emirates

Emirates, heeft voor de romantische reiziger geweldige aanbiedingen rond Valentijnsdag dit jaar. Van 10 tot 17 februari kunnen reizigers van Emirates samen met hun geliefde tegen gereduceerde tarieven een vlucht boeken voor reizen tussen 20 februari en 30 november 2020.

Daarnaast genieten passagiers aan boord en in de Emirates lounges van maar liefst 40 unieke desserts en traktaties in Valentijnsthema. Een romantische date in Bangkok of een onvergetelijke huwelijksreis in Mauritius, boek je nu extra voordelig.

Shoppen

Neem je geliefde mee shoppen in Singapore, relax in Bali aan een infinity pool met uitzicht op de rijstvelden of hef een glas Zuid Afrikaanse wijn op de liefde in Kaapstad. Maak gebruik van de aantrekkelijke tarieven en reis tussen 20 februari en 30 november 2020 naar één van deze bijzondere bestemmingen.

 

Lees ook dit artikel: Fly Better met Emirates

 

De ‘companion offers’ op de Emirates website zijn vanaf-prijzen voor retourtickets, per persoon en alleen geldig wanneer er minimaal twee tickets tegelijkertijd geboekt worden. De speciale tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en individuele voorwaarden zijn van toepassing.

Fly better met Emirates naar een romantische bestemming

Ontdek de luxe van Emirates tijdens een reis naar één van de romantische bestemmingen. Boek een upgrade naar Business Class om in de beroemde A380 On-board Lounge te proosten met een heerlijk glas champagne of proef één van de wisselende wijnen tijdens de vlucht. Profiteer daarnaast als Business of First Class passagier in meer dan 75 steden wereldwijd van de gratis Chauffeurservice en rijd vanaf de luchthaven gelijk door naar een bijzonder onderkomen of favoriet restaurant.

 

 

Reizigers kunnen tot wel 30 kilo bagage meenemen in Economy Class, 40 kilo in Business Class en 50 kilo in First Class. Genoeg ruimte voor een mooi cadeau voor je geliefde of een feestelijke outfit voor een romantische date.

Unieke desserts en traktaties in Valentijnsthema

Liefde gaat door de maag en daarom serveert Emirates van 13-15 februari maar liefst 40 unieke desserts en traktaties in Valentijnsthema. Zowel aan boord als in de lounges kunnen reizigers genieten van verschillende culinaire creaties waaronder een sinaasappel-gember panna cotta geserveerd met bessen en pistachenoten, een hartvormige shortcake geserveerd met verse aardbeien en slagroom, chocolade en frambozen petit fours of een witte chocolade passievrucht cheesecake. Frequent Flyers worden daarnaast in de Emirates lounges in Dubai getrakteerd op een glas Moet & Chandon Rosé Impérial.

Romantisch vermaak

Reizigers kunnen zich tijdens de vlucht vermaken met 4.500 kanalen met de nieuwste muziek, films en tv-series op Emirates’ bekroonde entertainmentsysteem, ice. Droom weg bij klassieke liefdesfilms zoals ‘Notting Hill’ of nieuwkomers als ‘Downton Abbey’ en ‘Berlin, I Love You’. Raak alvast geïnspireerd voor de meest romantische dag van je leven tijdens een aflevering van tv-show ‘Say Yes to the Dress’. Of Luister naar liefdevolle tunes in de ‘Romantic Moments’ of ‘Love at First Flight’ muziek afspeellijsten. Liever zelf een selectie maken? Creëer dan een eigen afspeellijst alvorens de vlucht in The Emirates App op basis van duizenden films, tv-shows en podcasts.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.