Fly Better met Emirates en ontdek deze winter zonnige bestemmingen

Reizigers die deze winter de regen en kou willen inwisselen tegen tropische temperaturen krijgen de kans om extra voordelig bestemmingen uit het netwerk te ontdekken. Onder de noemer Fly Better met Emirates vliegen reizigers in Economy Class en Business Class tegen een gereduceerd tarief naar een selectie bijzondere bestemmingen uit het wereldwijde netwerk van Emirates.

Geniet van culinair Thailand of bezoek de parelwitte stranden in Zanzibar. Ontdek de bruisende metropool Kaapstad of bezoek de thuishaven van de luchtvaartmaatschappij, Dubai. Deze winter boeken Emirates passagiers tussen 28 november en 12 december 2019 voordelig een ticket naar de zon voor de reisperiode 9 december 2019 tot 31 oktober 2020.

Speciaal tarief

Tijdens de actieperiode boeken passagiers tickets tegen een speciaal tarief naar een geselecteerd aantal topbestemmingen uit het wereldwijde netwerk van Emirates. De luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten maakt het met deze actie nu nog aantrekkelijker om deze winter een droomreis naar een onontdekte bestemming te boeken.

 

 

De actie geldt op een select aantal vluchten tussen 9 december 2019 en 31 oktober 2020*. Alle vanaf-prijzen zijn voor retourtickets, per persoon. De speciale tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en individuele voorwaarden zijn van toepassing. Voor meer informatie over Emirates, en het boeken van een vlucht, ga naar www.emirates.nl.

 

 

Zoek de zon op met Emirates

Wie tussen 28 november en 12 december 2019 een reis boekt naar een van de geselecteerde bestemmingen, geniet voordelig van de uitgebreide Emirates service. Proef de regionaal geïnspireerde gerechten aan boord, vermaak jezelf met de ruim 4.500 kanalen uit het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en maak kennis met de onevenaarbare gastvrijheid van het cabinepersoneel.
A350-900
Reis de zon achterna en ontdek Sydney of Auckland deze winter of kies voor een avontuurlijke reis naar Sri Lanka. Emirates maakt het allemaal mogelijk met uitstekende verbindingen via de hub in Dubai. De reisperiode voor deze speciale actie loopt van 9 december 2019 tot 31 oktober 2020.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.