Regent Seven Seas Cruises neemt Seven Seas Splendor in ontvangst

Regent Seven Seas Cruises®, ’s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, heeft Seven Seas Splendor™ verwelkomt, haar nieuwste schip dat luxe perfectioneert. Het schip werd in Fincantieri’s scheepswerf in Ancona in Italië opgeleverd. Regent’s vijfde schip bouwt voort op het rijke 28-jarige erfgoed van de cruiserederij en biedt gasten een ongeëvenaarde ervaring met alle luxe inbegrepen.

Gepersonaliseerde service

Seven Seas Splendor, met een brutogewicht van 55.254 ton en een lengte van bijna 225 meter, staat gelijk aan geperfectioneerde luxe. Aan boord zal de best mogelijke gepersonaliseerde service geleverd worden door 551 professionele crewleden aan 750 gasten die verblijven in 375 prachtige suites, variërende van 28m2 tot 413m2.

 

 

De royaal ontworpen openbare ruimtes, waaronder vijf voortreffelijke en unieke restaurants en drie elegante bars en lounges, verfraait met een kunstcollectie ter waarde van $5 miljoen, meer dan 500 kristallen kroonluchters en meer dan 4 hectaren aan Italiaans marmer, complimenteren de elegantie van het schip.

Geperfectioneerde luxe

“Elegantie, comfort en gastvrijheid is in iedere hoek van Seven Seas Splendor te vinden,” aldus Jason Montague, president en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Luxe reizigers kijken al meer dan twee jaar uit naar de lancering van dit prachtige schip. De eerste dag dat reserveren mogelijk was voor dit schip was de drukste dag in de geschiedenis van ons bedrijf. We willen het getalenteerde team van Fincantieri bedanken voor de samenwerking met Regent om onze ambitieuze visie te verwezenlijken en een schip te ontwerpen dat luxe perfectioneert. Seven Seas Splendor toont hoe Regent een ongeëvenaarde ervaring blijft bieden voor haar gasten op onze gehele vloot.”

 

 

“Kwaliteit is een kenmerk dat Regent Seven Seas Cruises en Fincantieri delen en het is voor ons een eer geweest om dit belangrijke en opmerkelijke schip gebouwd te mogen hebben. Het schip toont Fincantieri’s uitgebreide vaardigheden en haar aanwezigheid in het luxe cruise segment, een unieke en competitieve markt niche in de scheepsbouwindustrie,” zei Luigi Matarazzo, General Manager, Fincantieri Merchant Ships Division.

De eerste vrouwelijke kapitein van een nieuw cruiseschip

Seven Seas Splendor maakt haar eerste reis op 6 februari 2020 van Barcelona naar Miami onder het bewind van Kapitein Serena Melani, de eerste vrouwelijke kapitein van een gloednieuw cruiseschip. Op 21 februari 2020 wordt Seven Seas Splendor gedoopt door haar godmother, wereldberoemd supermodel en actrice Christie Brinkley, tijdens een glamoureuze en elegante ceremonie in PortMiami. Het schip wordt tussen februari en maart aan de wereldwijde media en reispartners getoond.


Na de doopceremonie reist Seven Seas Splendor door het tropische paradijs van de Caraïben en de Mexicaanse Riviera inclusief twee overtochten van het Panamakanaal en een unieke Zuid-Caribische cruise van Miami naar New York City. In de lente steekt Seven Seas Splendor nogmaals de Atlantische Oceaan over voor haar inaugurele Europese seizoen en bezoekt hier de historische en cultuurrijke havenplaatsen van één van ’s werelds meest populaire regio’s, de Middellandse Zee.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.