KDJ en Tellart ontwerpen bezoekersexperience in het Verenigde Arabische Emiraten paviljoen op Expo 2020 Dubai

Kossmanndejong en Tellart zijn geselecteerd door de National Media Council van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) om gezamenlijk de bezoekersbeleving in het gastpaviljoen tijdens de Expo 2020 Dubai te otwerpen.
foto Santiago Calatrava LLC

Van afzondererlijk naar joint-venture

Kossmanndejong en Tellart waren afzonderlijk van elkaar uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor de bezoekersbeleving van het VAE paviljoen. De Amsterdamse bureaus besloten de krachten te bundelen en een nieuwe joint venture voor het project op te richten onder de naam KDJT om een sterke integratie tussen media en scenografie te kunnen garanderen, wat resulteerde in het winnen van de competitie.

 

 

Het VAE paviljoen is ontworpen door architect Santiago Calatrava en verwacht miljoenen bezoekers gedurende de zes maanden van Expo 2020 Dubai. Kossmanndejong is eveneens verantwoordelijk voor de bezoekersbeleving van het Nederlandse Paviljoen.

 

Lees ook dit artikel: Een week Dubai met kinderen

 

Expo 2020 is de eerste wereldtentoonstelling die wordt gehouden in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië en loopt van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Honderdnegetig deelnemende landen zullen ideeën, innovaties en technologieën presenteren, geïnspireerd op het thema ‘Connecting Minds, Creating the Future’. Er worden ongeveer 25 miljoen bezoeken verwacht op de Expo 2020 in Dubai, van wie 70 procent van buiten de VAE.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.