Reizigers kunnen nu makkelijker dan ooit hun ideale vakantiehuisje vinden

Booking.com brengt reizigers, nog voordat ze boeken, in contact met hun hosts om de mogelijkheid tot vragen stellen over accommodatie en omgeving nog eenvoudiger te maken.

accommodatie met een gastheer

Onderzoek van Booking.com toont aan dat meer dan de helft (53%)1 van de Nederlandse reizigers van plan is om te verblijven in een accommodatie met een gastheer, oftewel een ‘host’. Bovendien vindt een kwart van de Nederlandse reizigers (26%)1 dat een gastvrije host de belangrijkste factor is bij het kiezen van een vakantiehuis. Zo kan een verblijf met een host extra voordelen bieden voor reizigers. Denk bijvoorbeeld aan insiders tips voor het optimaal ontdekken van de lokale cultuur.

 

 

Om het voor iedereen makkelijker te maken de wereld te beleven, investeert Booking.com continu in technologie om de last uit reizen te halen. De optie om het profiel van de host te bekijken is nu uitgebreid naar alle accommodatietypes die dat toestaan. Hierin vertelt de host meer over zichzelf, de unieke kenmerken van de accommodatie en de omgeving. Ook de mogelijkheid tot contact opnemen met de host is nu vergemakkelijkt om reizigers te voorzien van de juiste informatie, nog voordat ze hun accommodatie boeken. Dat is goed nieuws voor de Nederlandse reizigers (25%)1 die het belangrijk vinden om gemakkelijk en direct met hun host te kunnen communiceren.

Om zo veel mogelijk uit een reis te halen, deelt Booking.cm de volgende vier tips:

  • Profiteer van de lokale kennis van je host door voorafgaand aan de reis al naar tips, gepersonaliseerde gidsen en routebeschrijvingen te vragen.
  • Voorkom dat je teveel in je koffer stopt: vraag je host vooraf wat er allemaal in de accommodatie aanwezig is. Wellicht kan je zware spullen als toiletartikelen, handdoeken, elektronische apparatuur en reisadapters thuislaten.
  • Zie je verblijf als een kans om een vreemde taal te oefenen: spreek met je host in hun moedertaal.
  • Ontdek meer over de omgeving van je vakantiehuisje door gebruik te maken van het hostprofiel en de interactieve kaart van Booking.com. Zo ga je met een gerust gevoel op reis, en begint je vakantie al vóór het boeken!

 

 

SUBTITEL

4eALINEA

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.