Een Relax Guide-lelie voor het nieuwe bergdorp Prechtlgut

Bergdorp Prechtlgut is een van de weinige chalets die door Relax Guide 2020 worden onderscheiden met een Spa-Award. Vooral de kleine, maar fijne AlmSpa´s, waarover alle luxe-chalets beschikken, en de exquise wellness-behandelingen hebben het testpanel overtuigd.

Kritisch

Bergdorp Prechtlgut is nog te jong om via hotelplatforms naam te maken. Maar vanuit het zoals altijd kritische en anonieme hoteltestpanel van het wellnesshotel-forum relax-guide.com klinken alvast uitermate positieve geluiden – de Spa-Award 2020 en een lelie (13/20 punten). De acht chalets van Bergdorp Prechtlgut worden gekenmerkt door oud hout en natuursteen.

Wie een van de chalets betreedt, wordt meteen omhuld door de behaaglijke sfeer, die een prettig contrast vormt met het vaak toch behoorlijk sobere leven van alledag. De nostalgische sfeer is echter nog maar één facet. Een ander facet onthult hedendaagse luxe, waartoe zelfs een kleine alm-spa behoort.

De sauna-, stoom- en infraroodcabine met rustzone, het vrijstaande bad, de rainforest-douche en de hot tub op het terras bieden ongestoord wellness-genot. Het testpanel was vooral enthousiast over het aanbod van wellness-behandelingen, die gastvrouw en gezondheidspsychologe Carina of wellness-deskundige Eva-Maria in uw eigen chalet verzorgen: autogene training, meditatie, spierontspanning volgens Jabobson kunnen tegen bijbetaling worden geboekt. Ook een joy-yogasessie, een van zeven sauna-opgietvarianten, wellnessbaden met hoogwaardige essenties of een massage met geurende oliën in uw eigen chalet behoren tot de mogelijkheden.

 

 

Bergdorp Prechtlgut maakt deel uit van de gerenommeerde Hideaway-hotels. De 85 tot 150 m2 grote Chalets zijn een heerlijk onderkomen voor stellen, maar bieden ook genoeg ruimte voor hele gezinnen of een weekendje weg met vrienden. Meubels van alpendennenhout, linnen, loden en echt leer in warme tinten dragen bij aan de vertrouwde, huiselijke sfeer.

 

 

De grote panoramaramen zorgen voor veel licht en halen de natuur in huis. Er is een knusse zithoek met een bank, een open haard en een grote woonkeuken. Hier kun je gezellig met zijn allen rond het fornuis staan of door het nabijgelegen Restaurant Prechtlstadl een traditionele maaltijd laten verzorgen. Het ontbijt wordt ´s ochtends op het door u gewenste tijdstip in een mand voor de deur van het chalet afgeleverd.

Wellnessaanbod in bergdorp Prechtlgut (tegen vergoeding)

Massage in uw eigen chalet met waardevolle oliën en hoogwaardige geuren, manicure met aansluitende handmassage, pedicure, wellnessbaden met een keur van geuren uit deze streek, 7 verschillende sauna-opgietvarianten

Speciale behandelingen: autogene training, mindfulness-meditatie en progressieve spierontspanning

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.