Wellness op de divan in het nieuwe bergdorp in Wagrain

Vakantie in uw eigen chalet in de bergen – met een ‘scheut’ wellness van hoog niveau. De acht luxe chalets van het bergdorp Prechtlgut tillen de vakantie in de Salzburger Alpen naar een hoger niveau.

De acht gloednieuwe Prechtlgut-chalets combineren de eenvoud van vroeger met de luxe van nu. Ze vormen een tegenwicht tegen het jachtige leven van onze tijd, scheppen een gevoel van geborgenheid en zorgen ervoor dat iedereen die hier zijn intrek neemt kan aarden. Veel oud hout en natuursteen, alsmede een hoogwaardige inrichting met linnen, loden en echt leer in warme kleuren dragen bij tot het vertrouwde thuisgevoel. Door de grote panoramavensters komen licht en natuur naar binnen. In de moderne keuken is alles binnen handbereik. Wie niet zelf wil koken, kan heerlijk uitgebreid eten in restaurant Prechtlstadl. Dit restaurant heeft stevige en regionale gerechten zoals ripperl (spareribs) of het traditionele ‘Hut-Essen’ op de menukaart. In een omtrek van 25 kilometer rond Wagrain zorgen bovendien veel bekroonde restaurants voor vakantiegenot op niveau.

 

Lees ook dit artikel: Voel je thuis in de bergen

 

Weldadige extra’s voor een geheel persoonlijke adempauze

De 85 tot 150 m² grote chalets behoren tot de gerenommeerde Hideaway-hotels en bieden plaats aan maximaal acht personen. Het wellnessprogramma of de yoga-eenheid komt op verzoek naar uw chalet. Gastvrouw Carina is klinisch psychologe en gezondheidspsychologe en biedt daarnaast autogene training, mindfulness-meditatie en progressieve spierontspanning aan. Met een massage met geurende oliën op de divan voor de open haard verdwijnen stress en hectiek als sneeuw voor de zon. Of geeft u de voorkeur aan een wellnessbad met natuurlijke oliën, een pedicure en een manicure met aansluitende handmassage? Hiertoe beschikt elk chalet over een eigen wellnesszone met sauna-stoomcabine en infraroodcabine, regendouche en rustruimte, een wellnessbadkuip en een hottub op het terras. De verschillende opgietvarianten in de sauna garanderen waar zinnelijk genot.

 

 

Wellnessaanbod in bergdorp Prechtlgut (tegen vergoeding)

Massage in uw eigen chalet met waardevolle oliën en hoogwaardige geuren, manicure met aansluitende handmassage, pedicure, wellnessbaden met een keur van geuren uit deze streek, 7 verschillende sauna-opgietvarianten
Speciale behandelingen: autogene training, mindfulness-meditatie en progressieve spierontspanning.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.