Kom dit weekend naar de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen in Breda

Wie een bijzonder verhaal vertellen zijn de 100 specialisten die dit weekend alle in’s & outs over hun favoriete bestemming delen. In Breda vindt voor de 4e keer de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen plaats in de Grote Kerk.

De norm op deze beurs is “avontuur en ontdekking”. Focus in plaats van verstrooiing. Vol passie delen de specialisten voorbeelden of geven ze interessante presentaties met foto’s en video’s. De Vakantiebeurs Bijzondere Reizen concentreert zich juist op maatwerkreizen en niet op de traditionele pakketreizen.

Populaire bestemmingen dit jaar

Oeganda lijkt dit jaar de grote uitschieter te zijn net als Georgië, ongetwijfeld mede gestimuleerd door de 2019 editie van TV-programma “Wie is de Mol?”

Gratis kaartje

Speciaal voor de lezers van Verkeersbureaus.info heeft de beurs besloten het 2e kaartje gratis weg te geven. Via deze link bestel je het gratis Combi entreebiljet en bezoek je met z’n tweeën voor de prijs van 1 persoon de beurs. Zo betaal je slechts € 10,90 voor 2 personen. Na het bestellen van het gratis ticket bestel je het betaalde ticket. Betalen kan met iDeal, creditcard of Bancontact. Aan de deur kosten kaarten voor de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen €12,90.

Breda verandert komend weekend in een stad waar het plezier in reizen weer centraal staat en consumptiedwang en vliegschaamte even niet de boventoon voeren.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.