Maak je goede voornemens voor 2020 waar en boek een reis naar één van deze bestemmingen

Met de start van elk nieuw jaar komen vaak ook goede voornemens: dingen die we anders zouden willen doen. Elk jaar weer is het een uitdaging om deze dingen blijvend te veranderen. Om je hierbij te helpen, is Booking.com in zijn aanbod gedoken.

Van de meer dan 29 miljoen listings op ruim 155.000 bestemmingen wereldwijd laten ze zien dat je je goede voornemens voor 2020 ook op vakantie niet uit het oog hoeft te verliezen. Deze zes unieke plekken maken het reizigers makkelijker om hun goede voornemens in 2020 te realiseren.

Leer koken bij Castello Banfi – Il Borgo “Relais & Chateaux” in Poggio alle Mura, Italië

Mocht je in 2020 graag willen leren koken (of in ieder geval beter dan eerst), dan is je goede voornemen waar te maken door een kookles te volgen in een historisch Toscaans kasteel met een schilderachtig uitzicht over de Ombrone-vallei. De kookworkshop die wordt aangeboden door Castello Banfi – Il Borgo “Relais & Chateaux” wordt gegeven in de boerderij van het kasteel, die tussen de wijngaarden ligt. Een lokale kok helpt je een viergangenlunch te bereiden die perfect past bij een selectie uitstekende Banfi-wijnen. Na het heerlijke eten kun je in alle rust uitbuiken in een van de luxe en in elegante Toscaanse stijl ingerichte kamers.

 

Lees ook dit artikel: Ga op safari met Booking.com

 

Vind de romantiek terug bij Conrad Maldives Rangali Island op Rangali Island, de Malediven

Voor degenen die in 2020 de romantiek terug willen brengen in hun relatie, is een reis naar de beeldschone Malediven dé manier om het liefdesvuur weer aan te wakkeren. Het luxe Conrad Maldives Rangali Island ligt op twee verschillende eilanden die onderling verbonden worden door een brug. Het resort biedt ruime privé-villa’s, twee bekroonde spa’s en het glazen onderwaterrestaurant Ithaa. De villa’s kijken uit op de Indische Oceaan en zijn voorzien van alle gemakken en romantische voorzieningen. Door de kamerhoge ramen heb je bijvoorbeeld een prachtig uitzicht op de oceaan of het strand. Boek hier.

Ga voor actie en avontuur naar het Enchantment Resort in Sedona, Arizona

Enchantment Resort in Sedona, Arizona is een plek waar je volop motivatie zal vinden om je sportieve ambities voor 2020 te realiseren. Bij het Enchantment Resort zijn de opties voor actie en avontuur eindeloos. Het is gegarandeerd een ongeëvenaarde ervaring met een spectaculair uitzicht over de Boynton Canyon. Met de mogelijkheid tot mountainbiken, golfen, wandelen, tennissen, fitnessen en het volgen van yogalessen, is er voor elk wat wils. Er is zelfs een heel aanlokkelijk zwembad! Bovendien hebben gasten van het Enchantment Resort exclusief toegang tot Mii amo, een bekroonde spa, voor als je je vermoeide spieren wat rust wil geven.

Meer lezen doe je bij het Book And Bed Tokyo Ikebukuro in Tokyo, Japan

Book And Bed Tokyo Ikebukuro is de hemel op aarde voor boekenwurmen en ligt in de bruisende wijk Ikebukuro in Tokyo. Het heeft een gedeelde lobby waar gasten hun favoriete boeken kunnen kiezen uit een indrukwekkende collectie van meer dan 3000 boeken in het Engels en Japans. Dit capsulehotel biedt ook gratis WiFi voor gasten die hun goede voornemen om meer te lezen graag digitaal waarmaken in plaats van papieren pagina’s om te slaan.

 

 

Breng meer tijd door met je huisdier bij Summit Lodge Boutique Hotel Whistler in Whistler, Canada

50%* van de huisdiereigenaren in Nederland zegt dat hun huisdier net zo belangrijk voor ze is als hun kind(eren). Daarom is er het Summit Lodge Boutique Hotel Whistler in Canada, voor iedereen die in 2020 graag meer tijd door wil brengen met hun huisdier. Het hotel is het ultieme paradijs voor jou en je maatje. Honden mogen in deze schitterende lodge namelijk gratis verblijven en ze worden behandeld als ware vips. Er zijn veel diervriendelijke activiteiten in de buurt, ook in de sneeuw. Zo heb je in de winter en zomer gegarandeerd een onvergetelijke ervaring in Whistler.

Even tijd voor jezelf bij Niyagama House in Galle, Sri Lanka

Niyagama House is een sereen hotel op het hoogste punt van een actieve theeplantage in Galle, Sri Lanka; perfect voor wie zich even af wil zonderen. Je kunt hier dagelijks deelnemen aan yogalessen, begeleide meditaties en ontspanningssessies voor het hele lichaam. Bij Niya Spa kun je daarbij een traditionele ayurvedische oliemassage of andere ontspannende behandeling ondergaan. Geen wonder dat Niyagama House ideaal is voor diegenen die in 2020 meer tot rust willen komen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.