Le Boat kondigt een technische investering aan in zijn ultramoderne Vision vloot

Als onderdeel van de lopende investering in zijn vloot is Le Boat verheugd aan te kondigen dat het multi-miljoen euro upgrade- en moderniseringsproject in zijn Vision vloot nu bijna is afgerond. De omgebouwde Vision boten zullen beschikbaar zijn voor het nieuwe vaarseizoen 2020.

Le Boat is de nummer 1 aanbieder van vaarvakanties op de prachtige binnenwateren van Europa en Canada, met ‘s werelds grootste vloot van meer dan 900 rivierboten waarbij geen vaarbewijs benodigd is. Het bedrijf exploiteert op 9 bestemmingen 44 bootmodellen voor elke smaak, bemanning en budget. Alle boten zijn zeer goed uitgerust en bieden de hoogste normen van comfort, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

De in 2011 gelanceerde Vision boot is een van de technologisch meest geavanceerde boten met een van de beste riviercruise ervaringen. De Vision is beschikbaar in zes verschillende modellen en biedt plaats aan een bemanning van vijf tot negen personen, waarbij elke configuratie een modern, ruim en licht interieur biedt. De Vision heeft aan voorzijde zeer grote ramen voor een panoramisch uitzicht en biedt een gevoel van ruimte. Met een eigentijdse inrichting in lichte tinten, heeft elke boot een volledig uitgeruste salonkeuken, grote en zeer comfortabele hutten met eigen badkamer voor optimaal persoonlijk comfort, en een terras met een barbecue bakplaat en een minibar.

 

 

Als reactie op de feedback van klanten is Le Boat in 2017 begonnen met het upgraden van 22 van de 82 Vision boten, het verwijderen van alle complexe elektronica en het installeren van nieuwe motoren, een nieuwe boegschroef en een nieuw navigatiesysteem, voor eenvoudiger en plezieriger varen.

 

 

In samenwerking met Groupe Beneteau, de Franse botenbouwer, zijn verdere technische verbeteringen aangebracht aan de verwarmings- en koelsystemen evenals aan de motoren en generatoren, waardoor de boot energiezuiniger is geworden. We hebben uitstekende feedback gekregen van Le Boat klanten die aan boord van de 22 omgebouwde boten gevaren hebben. In 2019 heeft Le Boat besloten om de resterende 60 Vision boten te moderniseren, om zo continu te blijven investeren in innovatie, modernisering en onderhoud van de vloot, met behoud van dezelfde hoogwaardige technische specificaties. Deze winter rond het bedrijf zijn investering van meerdere miljoenen euro’s af.

Le Boat klant George Paterson bracht onlangs een vakantie door aan boord van een omgebouwde Vision boot. Hij was blij met zijn vaarervaring: “De Vision 3 was een fantastische boot met veel ruimte en zeer comfortabele hutten. Gemakkelijk te sturen, vooral vanaf het bovendek.”

Cheryl Brown, General Manager Le Boat, zei: “We hebben naar onze klanten geluisterd en ons team van deskundige ingenieurs heeft gewerkt aan het verbeteren van ons fantastische Vision serie, waardoor klanten kunnen genieten van een nog ongelofelijkere bootavontuur. Ik ben blij dat de nieuwe omgebouwde modellen aan het begin van het seizoen 2020 beschikbaar zullen zijn voor onze klanten. Als u ooit van onze Vision boot heeft gehouden, zullen de veranderingen die we hebben doorgevoerd u zeker bevallen! De voortdurende investering in onze vloot zorgt ervoor dat de Le Boat klanten altijd toegang hebben tot de beste keuze aan boten en van het hoogste niveau van kwaliteit en service profiteren”.

De 2020 Le Boat brochure kan nu worden gedownload en geeft gedetailleerde informatie over alle cruisebestemmingen in Frankrijk, Italië, Duitsland, Nederland, België, Canada, maar ook Engeland, Schotland en Ierland. De brochure geeft ook een overzicht van alle Le Boat boten, die zijn ingedeeld in vier series: de Premium serie, met de meest recente boten van de vloot, waaronder de Vision, de Comfort & Comfort Plus serie, met boten van uitstekende kwaliteit en goed uitgerust, en de Standard serie, met boten die klassieker zijn, en zeer gewaardeerd worden door de klanten.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.