Las Vegas is een Walhalla voor foodies

Las Vegas heeft zichzelf bij veel foodies al op de kaart gezet met unieke en culinaire ervaringen. Het aanbod van restaurants wordt ook dit jaar uitgebreid met bijzondere restaurantbelevenissen voor alle leeftijden. Zo vind je hier celebrity chefs, eet je oesters in een karaoke bar, word je verwelkomd door robots en proost je met sake op een gezellige avond. Las Vegas is een Walhalla voor foodlovers.

Robots en hotpots

Begin 2020 opent The X Pot, het eerste luxe en fusion Aziatische restaurant van hotel The Venetian haar deuren. Het restaurant serveert traditionele hotpots onder het genot van high-end en high tech entertainment. Bij aankomst heten robots je welkom en zorgen HD 360 projecties, interactieve lichtshows, verschillende geluiden en natuurlijk het menu ervoor dat alle zintuigen worden geprikkeld.

Karaoke en oesters

Chef Chris Oh uit Los Angeles opent in februari Kamu Ultra Karaoke bij het Grand Canal Shoppes winkelcentrum. Je raadt het al: in dit restaurant oefen je jouw zangkunsten, waarbij je ondertussen geniet van heerlijke gerechten zoals verse oesters en churro donuts. Met ruime openingstijden kan je hier op elk moment van de dag terecht voor een karaoke sing off met vrienden en familie.

 

Lees ook dit artikel: Fine dining in Las Vegas

 

Gezond en biologisch

In februari opent True Food Bar & Kitchen haar deuren bij The Forum Shops in Caesars Palace. De restaurantketen komt uit Phoenix en richt zich volledig op gezond en biologisch eten. Er wordt voornamelijk veganistische of vegetarische gerechten geserveerd, maar vleesliefhebbers zijn hier ook welkom. Foodies met een glutenallergie kunnen hier ook goed terecht, aangezien een groot deel van het menu glutenvrij is of glutenvrij bereid kan worden. Wist je dat dit een van de favoriete restaurants van Oprah Winfrey is?

 

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

 

Viva la Mexico

Tegenover True Food Bar & Kitchen bij The Forum Shops van Caesars Palace opent dit voorjaar Frida Mexican Cuisine. De restaurantketen uit Los Angeles serveert traditionele Mexicaanse gerechten en omschrijft zichzelf als ‘ambassadeur voor de authentieke, ambachtelijke en traditionele Mexicaanse keuken’.

Japans genieten

Later dit jaar opent chef-kok Gordon Ramsey zijn zesde restaurant, Lucky Cat, op de Strip. Lucky Cat wordt ook wel gezien als een Aziatisch eethuis en is geïnspireerd op drankclubs in Tokio uit de jaren 30. Het menu bestaat voornamelijk uit Japanse gerechten zoals sushi, sashimi en Japanse barbecue. Met Oosterse cocktails en meer dan 50 soorten sake kan er geproost worden op een gezellige avond.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.