Fine dining in Las Vegas

Dankzij de nieuwe rechtstreekse KLM vlucht ben je al in 10,5 uur in de Entertainment Capital of the World, Las Vegas. Maar wist je dat op culinair gebied er ook van alles te beleven is in Las Vegas. Vele celebrity chefs vinden hun weg op de culinaire markt van Las Vegas waardoor het inmiddels een Mekka is geworden voor food lovers. Een aantal voorbeelden van fantastische restaurants zijn THE Steakhouse, Ferraro’s Italian Restaurant & Wine Bar, Yardbird Southern Table & Bar, Hugo’s Cellar en Hell’s Kitchen.

THE Steakhouse

Of je nu een porterhouse steak, lamskoteletten of een Australische kreeft wilt, bij THE Steakhouse in Circus Circus weten ze hoe het moet. Versgebakken brood, groentes en een keuze aan zwarte bonensoep, salade van het huis, wilde rijstmelange of aardappelpuree horen standaard bij het diner. Met rood-lederen cabines, donkere houten accenten en warme sfeerverlichting biedt het een gezellige en gastvrije sfeer en het attente bedienende personeel van THE Steakhouse laat elke klant zich als een koning/koningin voelen.

 

 

Ferraro’s Italian Restaurant & Wine Bar

Het is niet verrassend dat Ferraro’s Italian Restaurant & Wine Bar op Paradise Road al meer dan 30 jaar meedraait. Rustieke Zuid-Italiaanse gerechten die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen prikkelen. En een wijnkelder met een breed scala aan krachtige rode en witte wijnen uit alle delen van de wereld. Met alleen de beste ingrediënten maakt het team van Ferraro dagelijks zelfgemaakte pasta’s, brood en desserts. Als het op specialiteiten aankomt strijden de polpettine (zelfgemaakte gehaktballen) en de osso bucco (gestoofde kalfsschenkel) om de hoofdprijs. Met een veganistisch menu en een verscheidenheid aan glutenvrije opties, biedt dit restaurant voor ieder wat wils.

 

 

Yardbird Southern Table & Bar

Bij Yardbird Southern Table & Bar in The Venetian vind je zuidelijke comfort food. Een hapje van Lewellyn’s fijne gebakken kip of de St. Louis-stijl varkensribbetjes brengen je naar de zwoele, magnolia-geurende middagen op de veranda met een koud glas zoete thee. Met behulp van boerderijverse ingrediënten, bekroonde chef-kok John Kunkel serveert lunch op weekdagen, zeven dagen in de week diner en een verrukkelijke brunch of zaterdag en zondag. Vriendelijke service en een chique, rustieke inrichting zorgen voor een warme en gastvrije sfeer.

Hugo’s Cellar

Een gevestigde naam in Las Vegas is Hugo’s Cellar in Four Queens. Elegant dineren met uitstekende service. Terwijl de dames dol zijn op het ontvangen van een roos bij binnenkomst, stellen de heren de comfortabele, ouderwetse sfeer van het restaurant op prijs. Sinds 1976 serveert dit ondergrondse etablissement aan Fremont Street populaire specialiteiten zoals Beef Wellington en het anijs eendje, dat geflambeerd wordt aan tafel. Speciale extra’s zoals warm brood en verse boter rozetten bij elk voorgerecht zorgen ervoor dat men zich extra verwend voelt.

Hell’s Kitchen

Fans van de populaire tv-show ‘Hell’s Kitchen’ voelen zich meteen thuis in het warme nieuwe restaurant van Gordon Ramsay in Caesars Palace met dezelfde naam als de tv-show. Rood of blauw: twee keukens serveren verrukkelijke menu-opties. Een smakelijke kreeftrisotto met geroosterde lamsrack of krokante zalm. Combineer je entreé met gebakken macaroni en kaas of wilde champignons en werk het af met hun zoete kleverige toffee pudding. De kamerhoge ramen bieden een panoramisch uitzicht op de Las Vegas-strip en voor ultra-deluxe dineren kunt u plaatsnemen aan een van de twee chef tafels.

Las Vegas is dus niet alleen dé bestemming voor entertainment maar ook culinair heeft de stad veel te bieden. Boek snel je ticket bij KLM.

Dit zijn de hotspots van Las Vegas

Download nu handige tips over Las Vegas. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.