Kom naar de feestelijke opening van het Daktent Experience Center

Zondag 2 februari is de feestelijke opening van het eerste Daktent Experience Center in Baarn. De nieuwe showroom biedt bezoekers een unieke kans om tientallen modellen daktenten goed te vergelijken en het comfort te ervaren.

Nog meer ruimte

“We zijn inmiddels uit onze huidige showroom gegroeid” vertelt mede-eigenaar Marcel van der Manden. “Daarom hebben we besloten om een deel van onze activiteiten onder te brengen in een ander pand. Nu kunnen wij de ruimte volledig inzetten voor het tonen van onze daktenten en bijbehorende accessoires.”

 

 

In het Daktent Experience Center vind je het hele jaar door minimaal 30 verschillende typen daktenten van verschillende toonaangevende merken. In de aantrekkelijke showroom krijg je bij binnenkomst een heerlijke kop koffie en kun je vervolgens naar hartenlust alle daktenten bekijken én uitproberen. Bij iedere daktent wordt een video getoond die uitleg geeft over het gebruik van de daktent, de beschikbare opties en de prijzen. Uiteraard lopen onze experts rond om voor iedere klant en iedere situatie de juiste daktent te vinden.

Focus op compact kamperen

De focus van de nieuwe aanpak ligt vooral op oplossingen voor compact kamperen. “Ons streven is om alles te leveren waarmee de klant met een personenauto compleet onafhankelijk kan reizen, zonder dat er een aanhanger nodig is”, legt Marcel van der Manden uit. Naast het grote aanbod in daktenten bieden we dan ook andere benodigdheden waaronder kookkisten, klein meubilair en luifels. Allemaal te bezichtigen in onze nieuwe showroom. “Uiteraard vergeten we de wereldreiziger niet: we hebben een speciale 4×4-hoek ingericht zodat ook zij aan hun trekken komen”, vult medewerker Jisse Staring aan.

 

 

Kortom; voor iedereen die het leuk vindt om met de auto op vakantie te gaan en overal te kunnen kamperen, is er nu de Daktent Experience Center. Een plek waar je in een inspirerende omgeving terecht kunt voor deskundig advies en een totaaloplossing om met eigen auto onvergetelijke roadtrips te gaan maken!

Het Daktent Experience Center op Bedrijvenpark Koot in Baarn opent op feestelijke wijze op zondag 2 februari van 10.00 tot 16.00 uur. Kom langs en beleef de nieuwe showroom onder het genot van een kop koffie gemaakt door een professionele barista. Gedurende de dag zullen nog verschillende demonstraties en activiteiten plaatsvinden. Mis het niet!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.