Delta Air Lines onthult belangrijke innovaties op ‘s werelds grootste techbeurs CES 2020

Waar het CES nieuws gewoonlijk gedomineerd wordt door de techfabrikanten, kondigde de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines in Las Vegas in het oog springende innovaties aan. Denk aan PARALLEL REALITY™ schermen, ondersteunende exoskeletten om het werk voor medewerkers te vergemakkelijken en de implementatie van kunstmatige intelligentie.

Delta Air Lines is als eerste luchtvaartmaatschappij zowel keynote spreker als exposant op deze toonaangevende techbeurs. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij staat dan ook in het rijtje meest innovatieve bedrijven ter wereld en is nu als enige luchtvaartmaatschappij zowel exposant als keynote. Delta CEO Ed Bastian lichtte de toekomst van het vliegen toe op het hoofdpodium. De hoofdpunten:

Fly Delta Evolutie

De populaire Fly Delta app wordt getransformeerd naar een digitale conciërge die de gehele reis regelt, te beginnen met een uitgebreider partnerschap met Lyft. Lees meer.

PARALLEL REALITY™ Technologie

In samenwerking met Misapplied Sciences gaat Delta een proef doen met de allereerste PARALLEL REALITY™ waarop reizigers op de luchthaven gepersonaliseerde content te zien krijgen en dat tegelijkertijd op hetzelfde scherm én in hun voorkeurstaal. Lees meer.

Pakkende content en partnerschap met ReFrame

Delta’s in-house startup Delta Flight Products ontwikkelde al ‘s werelds eerste draadloze in-flight entertainment systeem en binnenkort gaat de airline nieuwe functies testen waarmee klanten meer invloed hebben op hun ervaring tijdens de vlucht. Bij het entertainmentaanbod zal nadruk worden gelegd op gendergelijkheid door een partnerschap met ReFrame. Lees meer.

Kunstmatige Intelligentie

Wereldwijd toonaangevend in operationele betrouwbaarheid implementeert Delta nu een door kunstmatige intelligentie gestuurd volledig geautomatiseerd learning-platform dat miljoenen transacties analyseert om ‘s werelds beste operationele specialisten te helpen om reisverstoringen voor passagiers tot een minimum te beperken. Lees meer.

 

 

Sarcos draagbare robotica

Delta werkt samen met Sarcos Robotics om ‘s werelds eerste full-body, zelf aangedreven en niet-verbonden draagbare exoskelet, Guardian XO, te testen. Het is ontworpen om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren en tegelijkertijd het risico op letsel te verminderen. Lees meer.

Gendergelijkheid

Als onderdeel van haar inspanningen om diversiteit en betrokkenheid te bevorderen werkt Delta samen met de Society of Women Engineers and Girls Who Code om de gendervertegenwoordiging in technische functies bij de luchtvaartmaatschappij en bij het STEM-personeelsbestand te vergroten. Lees meer.

 

 

Investeren in duurzaamheid

Het thema duurzaamheid is verweven in bijna elke aankondiging in de keynote van Delta, waaruit haar voortdurende betrokkenheid blijkt. Daarnaast investeert Delta in initiatieven die de effecten van ontbossing in landen zoals Kenia en Oeganda compenseren door al haar vluchten van en naar CES 2020 CO2-neutraal te maken. De luchtvaartmaatschappij investeert ook in geverifieerde projecten om de CO2-voetafdruk van vliegreizen te compenseren die verband houden met Global Citizen’s Global Goal Live: The Possible Dream campaign. Lees meer.

SUBTITEL

4eALINEA

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.