Ras Al Khaimah is dé vakantiebestemming van 2020

Het noemen van het Emiraat Ras Al Khaimah gaat in een adem met strand, avontuur en historie. Zoef over de bergen met ’s werelds langste zipline – Jebel Jais Flight –, geniet van talrijke outdoor avonturen of maak een roadtrip langs 7000 jaar geschiedenis. Relax op de mooiste zandstranden aan de Arabische Golf of beleef 1001 nacht avonturen in het hart van de woestijn.

Onbekende bestemming

Voor ieder die op zoek is naar een nog vrijwel onbekende bestemming, waar je ontspanning en outdoor moeiteloos combineert en met zonuren in overvloed, is de naam Ras Al Khaimah er een om te onthouden. Met een vlucht van 6,5 uur en een autorit van 45 minuten vanaf Dubai International Airport ligt Ras Al Khaimah aan je voeten.

 

 

Deze parel van de Verenigde Arabische Emiraten is tevens de gastbestemming van de aankomende jubileum editie van de Vakantiebeurs. Wat je hier zoal kan verwachten? Een voorproefje van Jebel Jais Flight via virtual reality, lokale dansshows en je maakt kans op geweldige reisprijzen naar Ras Al Khaimah tijdens de dagelijkse TravelQuiz. Genoeg redenen om langs te komen op stand 8.E066 in hal 8 en zelf kennis te maken met deze opkomende bestemming in 2020.

 

 

Koop je kaarten voor de Vakantiebeurs met korting

De Vakantiebeurs is van 16-19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Verkeersbureaus.info.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.