Grieks Sani Resort bekroond in de wereldtop van de hotellerie

Sani Resort kondigt aan dat het zopas een grandioos succes heeft behaald met de erkenning als World’s Leading Family & Beach Resort 2019, een van de meest begeerde categorieën in de World Travel Awards.

Sani Resort won prijzen in 3 categorieën, met eerder de bekroning als Europe’s Leading Family Resort en Greece’s Leading Family Resort. De titel van World’s Leading Family & Beach Resort 2019 is voor Sani Resort de ultieme beloning voor het voortdurende streven naar uitmuntendheid. Het resort met de meest spectaculaire strandligging beschouwt enkel perfectie als goed genoeg voor zijn gasten, families in het bijzonder.

De World Travel Awards, overal ter wereld erkend als de meest prestigieuze toerisme awards, rangschikken Sani Resort onbetwistbaar bij de beste resorts van de wereld. In verschillende categorieën worden genomineerden van wereldklasse erkend en gelauwerd voor hun schitterende aanbod en uitmuntende prestaties. De Grand Final Gala Ceremony 2019 vond op 28 november plaats in Muscat, Oman.

 

 

​De heer Dimitris Kontos, COO van Sani Resort, over het succes van Sani Resort: “Na de eerdere overwinningen dit jaar in de categorie voor Europa en voor Griekenland, zijn we blij dat we nu ook een erkenning hebben in een wereldcategorie. Deze prijzen zijn een eerbetoon aan het team en we zijn oprecht vereerd dat we dit jaar wereldwijd erkend en gelauwerd zijn. Zoals altijd bedanken we iedereen die voor ons heeft gestemd en onze gasten voor de voortdurende steun.”

Deze overwinning komt op het einde van een zeer succesvol seizoen 2019 voor Sani Resort op Kassandra, met de lancering van een aantal nieuwe ervaringen voor de gasten en de ontvangst van tal van onderscheidingen, van onder meer TripAdvisor, Condé Nast Traveller en Connoisseur Circle.

 

 

In 2019 genoten gasten in Sani Resort voor het eerst van een gloednieuw partnership met de Rafa Nadal Tennis Academy voor het eerste Rafa Nadal Tennis Centre in Europa; een samenwerking met de nummer één chef-kok van de wereld, Mauro Colagreco, voor het Water Restaurant; de opening van Sani Adventure Park met ziplines en bruggen in de boomtoppen; en de introductie van de Sani Suite Collection, een ongeëvenaard niveau van comfort en luxe in de suites van Sani Resort. Al voor het tweede jaar werkte Sani Resort samen met de wereldbefaamde Chelsea FC Foundation voor de Sani Football Academy voor kinderen van 4-16 jaar.

 

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Sani Resort strekt zich uit over meer dan 400 hectare natuurreservaat, met geurige dennenbossen, gouden zandstranden en en het kristalheldere, azuurblauwe water van de Egeïsche Zee. Midden dit natuurlijke landschap liggen vijf internationaal bekroonde vijfsterrenhotels. Sani Resort heropent voor de zomer in april 2020 en belooft de gasten weer een jaar vol nieuwe ontwikkelingen en ervaringen. Meer nieuws hierover volgt!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.