Qatar Airways lanceert nieuwe veiligheidsvideo met tal van wereldsterren

Qatar Airways heeft de peptalk voor de voetbalmatch omgetoverd tot een leuke veiligheidsvideo die voor het einde van het jaar aan boord van de vluchten speelt. De humoristische video toont voetballegendes van vroeger en nu.

Belangrijke informatie over veiligheid wordt gegeven met de medewerking van persoonlijkheden uit de lopende partnerships van de luchtvaartmaatschappij met AS Roma, FC Bayern München en de FIFA.

Filmsterren

Filmsterren zijn de Braziliaanse voetballer Neymar Jr, Robert Lewandowski van FC Bayern München en AS Roma-legende Cafu, die door de veiligheidsroutine aan boord worden geleid door een komische duo-act van coach en kitman, gespeeld door de Britse tv-ster Jason Thorpe en komedie-acteur Ross Hatt.

 

 

Dit is een kleedkamer zoals nooit tevoren waarin Lewandowski laat zien hoe je een reddingsvest gebruikt, waar Cafu een jongere versie van zichzelf helpt een zuurstofmasker aan te brengen en waar Paris Saint-Germain ster Neymar Jr verschijnt om Qsuite passagiers te begeleiden.

 

 

De 6 minuten durende video werd geregisseerd door Peter Lydon, die het script samen schreef met het bekroonde Nederlandse creatieve bureau 180 Kingsday, dat al eerder campagnes voor Qatar Airways ontwikkelde. De film is bedacht voor het wereldwijde, familiale publiek van Qatar Airways. De film weerspiegelt de laatste campagnes van de luchtvaartmaatschappij en wil een speelse illustratie geven aan een essentieel onderdeel van de ervaring aan boord van Qatar Airways. De Senior Vice President Marketing en Corporate Communications van Qatar Airways, mevrouw Salam Al Shawa, zei: “Bij Qatar Airways is veiligheid de eerste prioriteit.

We willen ervoor zorgen dat iedereen, ook onze meest frequente reizigers, onze veiligheidsinstructies volgen

Het prachtige creatieve concept van 180 Kingsday zal de aandacht van onze passagiers trekken, terwijl het zorgt voor een leuke, speelse video om alvast te starten met het entertainment aan boord. De hoge kwaliteit en het oog voor detail in deze video zijn daarbij van het grootste belang. Ik ben er zeker van dat de inhoud onze wereldwijde passagiers van alle leeftijden zowel zal informeren als amuseren.”

Kalle Hellzen, Executive Creative Director van 180 Kingsday, voegde hieraan toe: “Het is aangetoond dat humor het geheugen stimuleert, dus er is geen betere manier om zulke belangrijke informatie te communiceren dan door het leuk te maken. Zoals altijd is de wereld van Qatar Airways betoverend.”

Qatar Airways heeft een ruim, wereldwijd sportenportfolio via sponsoring van sportevenementen op topniveau en van enkele van de grootste voetbalclubs ter wereld, waaronder AS Roma, Boca Juniors en FC Bayern München. Als officiële FIFA-partner sponsort Qatar Airways de FIFA Club World Cup Qatar 2019™ en de FIFA World Cup Qatar 2022™, die de waarde van de sport aantonen als middel om mensen bij elkaar te brengen, wat precies de kern vormt van de boodschap die de luchtvaartmaatschappij uitdraagt – Going Places Together.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.