Regent Seven Seas Cruises maakt godmother van Seven Seas Splendor bekend

Ze is een wereldberoemd supermodel, actrice, trotse moeder en ondernemer – en vanaf nu vervult ze de rol van godmother van Seven Seas SplendorTM. Regent Seven Seas Cruises, ’s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, heeft dit heuglijke nieuws zojuist aangekondigd.

Het is een eeuwenoude maritieme traditie dat de godmother de doop voltrekt en al het geluk van de wereld wenst aan zowel het schip als aan de gasten en crew die meevaren. Op 21 februari 2020 doopt Brinkley Seven Seas Splendor in Miami. Het nieuwe ruime, doch intieme schip biedt plek voor 542 crewleden en 750 gasten.

“Christie Brinkley is een universeel icoon en wordt wereldwijd erkent en geliefd om haar schoonheid, stijl en toewijding aan gezondheid en geluk,” vertelt Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Het is dan ook een uitstekende match dat de godmother van Seven Seas Splendor wordt geassocieerd met tijdloze elegantie, vitaliteit en verfijndheid. Met name gezien het feit dat Regent al haar luxueuze details met diezelfde kwaliteiten aan boord van Seven Seas Splendor heeft geperfectioneerd. We zijn enorm vereerd dat Christie ons nieuwste schip gaat dopen en meer dan verheugd om haar te verwelkomen in de Regen Seven Seas Cruises familie.”

 

 

“We leren het meeste over de prachtige wereld om ons heen door het ontdekken van nieuwe steden, onszelf onder te dompelen in andere culturen en door interactie met de bijzondere mensen die er wonen,” legt Brinkley uit.

We koesteren deze momenten alleen maar meer wanneer we ze ervaren met de mensen waar we van houden

“De meest verfrissende, maar bovenal luxueuze manier om de wereld rond te reizen is door te cruisen over de vele zeeën en ik ben dan ook ontzettend enthousiast om mijn rol hierin te gaan vervullen.”

“Als een vrouw die ernaar streeft andere vrouwen te inspireren in het behalen van zowel hun professionele als persoonlijke doelen, ben ik extra trots om de godmother te zijn van het eerste nieuw gebouwde cruiseschip in de maritieme geschiedenis waarvan de kapitein een vrouw is; Kapitein Serena Melani,” vertelt Brinkley.

Net als Brinkley is Seven Seas Splendor bruisend en prachtig. Het schip wordt momenteel gebouwd in Ancona, Italië en biedt haar 750 gasten de meest luxueuze accommodaties terwijl ze vaart naar ‘s werelds meest beroemde bestemmingen en minder bekende verborgen pareltjes. Het all-suite, all-balcony schip is een kunstwerk, van boeg tot achtersteven en perfectioneert compromisloze luxe met elegantie, comfort en persoonlijke service aan alle gasten. Seven Seas Splendor bevat meer dan 4.200m² aan Italiaans marmer, waaronder de met marmer afgewerkte badkamers in alle 375 suites. Er is bijna 4.380m² aan balkonruimte op het schip en ze beschikt over de Regent Suite van meer dan 400m².

 

 

De suite heeft een privéspa met een sauna, stoombad en behandelruimte, een Hästens Vividus bed met een waarde van $200.000, een onbelemmerd uitzicht van 270 graden over de boeg van het schip, een persoonlijke butler en auto met chauffeur in elke haven.

De Regent Suite zet de toon voor haar 14 andere verbazingwekkende suite-categorieën om de meest luxueuze accommodaties aan zee te bieden. Het schip beschikt daarnaast over een ruime verzameling aan excellente restaurants waaronder Compass Rose, Pacific Rim, Prime 7 en meer. Seven Seas Splendor zal tevens het eerste nieuw gebouwde cruiseschip zijn dat wordt bestuurd door een vrouwelijke kapitein, Captain Serena Melani.

Regent Seven Seas Cruises biedt luxe reizigers een ongeëvenaarde ervaring. De moderne vier-schepen vloot van de cruisemaatschappij bezoekt meer dan 450 iconische en meeslepende bestemmingen over de hele wereld. In 2020 wordt Seven Seas Splendor als vijfde schip toegevoegd en de rederij groeit vervolgens met een zesde schip in 2023. Regent Seven Seas Cruises biedt cruises aan waarbij vrijwel alles inclusief is, met all-suite accommodatie, de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, exquise cuisine, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en zelfs een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger. Regent Seven Seas Cruises heeft een een $125 miljoen renovatieprogramma voltooid om de gehele vloot te upgraden naar het niveau gezet van Seven Seas Explorer.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.