Ontdek Dubai in het nieuwe jaar met My Emirates Pass

Emirates, kondigt de terugkeer van de My Emirates Pass aan – een aanbieding die van een Emirates boarding pass een exclusieve kortingskaart maakt waarmee passagiers gebruik kunnen maken van speciale voordelen en kortingen tot 50% bij meer dan 500 vrijetijdsbestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten.

Met de pas kunnen Emirates reizigers die tussen 1 januari en 31 maart 2020 naar of via Dubai vliegen, tijdens hun tussenstop of vakantie meer zien van de stad voor een lagere prijs. Passagiers profiteren van de vele aantrekkelijke attracties die het land biedt, waaronder spectaculaire waterpretparken, luxueuze wellnesscentra en indrukwekkende winkelcentra.

Ontdek de VAE tegen gereduceerd tarief

Met de My Emirates Pass genieten reizigers van kortingen tot 30% op populaire winkels en internationale modemerken; beleven onvergetelijke culinaire ervaringen met kortingen tot 50% op eetgelegenheden; ontdekken een van de outdoor-avonturen met kortingen tot 50% op vrijetijdsactiviteiten; en sluiten hun reis af met een ontspannende spa-behandeling met kortingen tot 50% in hotels van wereldklasse.

 

 

Om de speciale voordelen van de My Emirates Pass te ontdekken, kunnen reizigers de Emirates-boarding pass en een geldig legitimatiebewijs laten zien bij deelnemende verkooppunten. Om de beschikbare aanbiedingen te bekijken, klik hier.

 

 

Mohammad Al Hashimi, Vice President Commercial Products Dubai bij Emirates, zei: “We zijn verheugd om de My Emirates Pass terug te brengen deze winter. Reizigers die een bezoek brengen aan Dubai kunnen de stad verkennen door middel van deze unieke aanbiedingen. Als vierde meest bezochte stad ter wereld, trekt Dubai steeds meer reizigers aan met haar continu groeiende lijst van bezienswaardigheden en entertainmentmogelijkheden. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met onze partners en om onze passagiers het beste te kunnen geven wat Dubai en de VAE te bieden hebben.”

Reizigers die Dubai bezoeken, worden verwend met een ruime keuze aan entertainmentopties. Als één van de beste winkelsteden ter wereld, kunnen bezoekers zich uitleven in honderden winkels. Daarnaast is Dubai een gezinsvriendelijke bestemming met het hele jaar door zon, prachtige badplaatsen en een culinaire scene naar ieders smaak.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.