Logeren in Vlaanderen lanceert nieuw logiesboek en websiteaanbod voor 2020

Op 12 december verscheen de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2020’ vol met leuke, verrassende en gastvrije logeeradresjes in Vlaanderen. Ook het nieuwe, nog meer uitgebreide aanbod op de website, is sinds 12 december 2020 consulteerbaar.

Sinds 2013 maakt Logeren in Vlaanderen vzw promotie voor een binnenlandse vakantie onder de naam ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’.

 

 

Het ‘Vlaanderen Vakantieland’ logiesboek is al jarenlang een vaste waarde. De editie 2020 bevat 430 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de Vlaamse regio’s, aan de kust of in de stad.

 

 

Het aanbod op de bijhorende website steeg de voorbije jaren sterk, te verklaren door een verschuiving bij het publiek richting online zoeken (en boeken). En er zijn handige zoekcriteria op thema’s, capaciteit, omgeving en activiteiten. De campagne 2020 start met een ruim aanbod van meer dan 810 adresjes op de website.

Online bestellen

Vanaf 12 december is het nieuwe logiesboek gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Of je kan het logiesboek online bestellen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.