Het wintert in Plaswijckpark

Vorige maand opende Plaswijckpark de deuren voor Winterwijck. Het park is omgetoverd tot een winters paradijs. Dat is genieten voor jong en oud! Kerstbomen, lichtjes, winterse spellen en niet te vergeten de grote overdekte schaatsbaan met echt ijs!

Volop winterpret

Tijdens Winterwijck beleef je Plaswijckpark in gezellige winterse sferen. Speel een potje curling of glijhockey en leef je uit op de langlaufbaan. Vergeet niet de overdekte schaatsbaan van 500m2 waar jij de mooiste pirouettes kan laten zien (die overigens nu ook al staat)! De toegang en de schaatshuur zijn gratis voor alle bezoekers van het park. Wil je even lekker opwarmen? Bij de schaatsbaan kan je smullen van heerlijke poffertjes in poffertjesrestaurant Smikkel en Slurp.

 

 

Het leukste dagje weg in de winter

Geniet deze winter van de leukste activiteiten tijdens de Winterwijck Wonder Dagen. Met je stempelkaart op zak ga jij het park in om alle extra activiteiten af te gaan. Hang jouw wens in de wensboom, knutsel de leukste sneeuwpopjes, rooster marshmallows, kom naar de kinderdisco op het ijs en speel heel veel leuke winterse spelletjes. Speur met de speurtocht door het park en los de vragen op. Wil je even bijkomen, dan kan je kijken naar de theatervoorstelling. Of kom lekker bij de open haard luisteren naar een mooi voorleesverhaal.

 

 

Winterwijck duurt tot en met 1 maart 2020. De Winterwijck Wonder Dagen worden gedurende de hele winter georganiseerd. Natuurlijk ook tijdens de kerstvakantie! Kijk voor meer informatie en de openingstijden op de site.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.