De genomineerden voor de Kids Vakantiegids Awards 2020 zijn bekend

De genomineerden voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 zijn bekend. Uit ruim tachtig inschrijvingen zijn in elke categorie door de vakjury drie nominaties toegekend. Op zondag 19 januari 2020 worden de prestigieuze awards op de Vakantiebeurs uitgereikt door kidsidool Kaj van der Voort en de Kids Vakantiegids Detectives.

De categorieën en genomineerden

Allround: Club Med – Sunweb – TUI Nederland
Actieve vakanties: Camping de Lente van Drenthe – Family Adventure – Sunweb Xperience
Baby vakanties: Eurocamp – Gustocamp – Sprookjescamping de Vechtstreek
Duurzame vakanties: Koning Aap – Landal GreenParks – Stayokay
Eenouder vakanties: Estivant Vakanties – Family Adventure
Familiehotels: Martinhal Family Hotels & Resorts – Preston Palace – Stayokay
Glamping: Kampeerdorp de Zandstuve – Sprookjescamping de Vechtstreek – Vakantiepark Beekse Bergen
Glamping XL: Eurocamp – Suncamp holidays – Vacanceselect
Kamperen: Kampeerdorp de Zandstuve – Recreatiepark de Leistert – Vakantiepark de Fruithof
Kamperen XL: Eurocamp – Suncamp holidays – Sunêlia Vacances
Kidsclub vakanties: Hof van Saksen – Roompot Vakanties – TUI Nederland
Pretpark vakanties: Attractie- en Vakantiepark Slagharen – Dansk.nl – Safari Resort Beekse Bergen
Vakantieparken: Hof van Saksen – Safari Resort Beekse Bergen – Vakantiepark het Stoetenslagh
Vakantieparken XL: Bungalowspecials.nl – Landal GreenParks – Roompot Vakanties
Verre vakanties: Better Places – Koning Aap – Travelnauts

Jury

De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 beoordeelde de wijze waarop kandidaten inspelen op de beleving van gezinnen met kinderen, en de mate waarin kindvriendelijke thema’s zijn doorgevoerd in het totaalconcept van de organisatie. Daarbij werd onder andere gelet op het inlevingsvermogen in de doelgroep en de originaliteit en variatie van het activiteitenprogramma, maar ook op bijvoorbeeld de adrenalinefactor bij actieve vakanties.

 

 

In de categorie Duurzame vakanties is gelet op de aandacht voor duurzaamheid binnen de reisorganisatie, maar ook de mate waarin reizigers/gasten zelf een steentje kunnen bijdragen aan een beter milieu. De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 vakjury bestaat uit Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Theo de Reus (hoofdredacteur TravMagazine) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

 

 

Het publiek kiest

Vanaf nu is het aan het grote publiek om te bepalen wie de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 winnen door het invullen van de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards- website. Hierin bepalen kids en hun ouders per categorie welk van de drie genomineerden hen het meest aanspreekt door te kiezen uit onder meer een serie foto’s, een greep uit het activiteiten- programma en een omschrijving van de genomineerden. De genomineerden met de meeste punten per categorie winnen de felbegeerde award.

Feestelijke uitreiking met Kaj van der Voort

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 worden op zondagmiddag 19 januari uitgereikt in de Festivaltent op de Vakantiebeurs. De presentatie van dit feestelijke event is in handen van zanger, musicalster én kinderidool Kaj van der Voort. De muzikale duizendpoot begon zijn carrière al op 11-jarige leeftijd als Ciske in de musical Ciske de Rat, maar brak echt door bij het grote publiek met de voormalige boyband B-Brave. Tegenwoordig is Kaj succesvol als soloartiest en musical- ster. Recentelijk vertolkte hij de rol van Sky in de hitmusical Mamma Mia!. Natuurlijk geeft Kaj, voor hij samen met de Kids Vakantiegids Detectives de awards uitreikt, eerst een spetterend optreden.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.