Kids Vakantiegids start reisverkoop

Kids Vakantiegids start vandaag met de directe verkoop van eigen Kids Vakantiegids arrangementen. Samen met het Kids Vakantiegids magazine vormt KidsVakantiegids.nl al jaren het startpunt voor duizenden gezinnen met kinderen in hun zoektocht naar de ideale familievakantie. Naast het zoeken en vergelijken van familiereizen kan de bezoeker nu ook direct een reis boeken op KidsVakantiegids.nl.

KVG aanbieder logo

subtitel

Kids Vakantiegids heeft besloten om vakantiegangers niet langer alleen door te verwijzen naar kindvriendelijke reisorganisaties, maar nu ook zelf direct familievakanties te gaan verkopen op KidsVakantiegids.nl. Zo vertelt uitgever Marlotte Lubbers:

We zijn gestart met het aanbieden van een Vakantiepark Slagharen arrangement met een voordelige zomervakantiekorting en een Bart Smit Cadeaucard. We hebben voor deze accommodatie gekozen omdat dit vakantiepark goed converteert bij onze bezoekers en het een kwalitatief goed product is.

Vakantiepark Slagharen ontving onlangs nog het Kids PretparkTip! Keurmerk: een kwaliteitskeurmerk dat Kids Vakantiegids in samenwerking met Zoover Vakantiebeoordelingen jaarlijks uitreikt aan de vijftien allerleukste pretparkvakantie adresjes in Europa.

Toekomstvisie

Marlotte Lubbers:

Na deze try-out met Vakantiepark Slagharen lanceren we meerdere Kids Vakantiegids arrangementen. Wij hopen onze ruim 150.000 bezoekers per maand binnen een jaar tijd een twintigtal leuke en voordelige familievakanties aan te kunnen bieden in binnen- en buitenland.

Met deze groeistrategie verwacht Kids Vakantiegids een omzetgroei van 30% te realiseren.

Samenwerking Bart Smit

Bij Kids Vakantiegids staat de beleving van kinderen tot zestien jaar centraal. Lubbers:

We hebben daarom gekozen om onze samenwerking met de populaire speelgoedketen Bart Smit verder uit te breiden.

Het Kids Vakantiegids magazine wordt sinds tien jaar verspreid via alle Nederlandse filialen van Bart Smit.

Als onderdeel van de uitgebreidere samenwerking krijgen al onze klanten bij hun boeking nu een gratis Bart Smit Cadeaucard voor de kids.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform in Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het magazine met een oplage van 100.000 exemplaren verschijnt twee maal per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot zestien jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks meer dan anderhalf miljoen bezoekers trekt, staat een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.